Szukajcie bąbelka
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po tytule i samym początku myślałem że jakiegoś gówniaka wjebią w oponę, puszczą z górki i tyle go widzieli ...
Milo poogladac fachowców przy pracy.
Śmiechy śmiechami z turbanogłowych, ale myśle, że połowa sadistica dalej się zastanawia o co chodzi.
W szczególności ci z roczników 2000+, którzy niebo najczęściej widzą na pulpicie windowsa.
madufo napisał/a:
Śmiechy śmiechami z turbanogłowych, ale myśle, że połowa sadistica dalej się zastanawia o co chodzi.
W szczególności ci z roczników 2000+, którzy niebo najczęściej widzą na pulpicie windowsa.
To jest możliwe
sadistic.pl/t/554341
Nie czaje jak ludzie mogą być aż tak nie kumaci ani nie czaje ludzi których to bawi mnie wręcz zenuje. Jak ostatnio u koleszki w robocie jakiegoś małolata wysłali po powietrze na inny dział i mu chłop nabral powietrza do siatki i kazał zanieść z powrotem co też uczynił. Łeb k🤬a rozj🤬y
No co, popsikali teraz ładnie nałożą na felgę, napompują i poszukają bąbelków
Tak samo chamski język jak i kacapSSki
smc
2023-03-13, 17:22
Jakość Mercedesa padła na pysk, odkąd zaczęli zatrudniać takich fachowców...
Wyp🤬alać z gównem z sadistica.
Jeśli to nie fake to muszą być ruskie albo ukry
S................r
2023-03-13, 18:01
Goście sobie jaja robią, nówka opona, jeszcze z naklejką.
SupremeLeader napisał/a:
Goście sobie jaja robią, nówka opona, jeszcze z naklejką.
Goście sobie jaja robią z praktykantów...
...którzy są j🤬ymi niedorozwojami.