📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zaraz ale jak to w płucach? A jak ona sie tam dostaje? Po wstrzyknięciu idzie do płuc?
@up jahchild
Jak dla mnie to ta twoja forma płytkiego sarkazmu nie jest śmieszna. Wysil się bardziej.
Jak dla mnie to ta twoja forma płytkiego sarkazmu nie jest śmieszna. Wysil się bardziej.
Dla mnie to jakiś bullshit jest. Na bank ten papier już wcześniej był taki kolorowy.
Jak można być tak tępy i nawet przez chwile pomyslec ze jednak od jarania blanta ma sie kolorowe pluca
Jak można być tak tępy i nawet przez chwile pomyslec ze jednak od jarania blanta ma sie kolorowe pluca
Dlatego się marihuanen wstrzykuje bo zdrowsza jest... amatorzy !!
Razem z marihuaną wciągacie nawóz i wszystkie turbo ulepszacze którymi roślinka była podlewana.
To nie marihuana, przecież widać charakterystyczny niebieski dymek, który jest wytwarzany przy spalaniu tytoniu.
nie ma jak kawka z haszem
BigBag napisał/a:
Dla mnie to jakiś bullshit jest. Na bank ten papier już wcześniej był taki kolorowy.
Pierwszy raz w internetach?
szpajder napisał/a:
Lepiej brzmi marnotrawstwo.
Nie tyle lepiej brzmi co jest poprawną formą. Nie ma takiego słowa jak "marnotractwo"
Wg. mnie jak ktoś to wziął na poważnie to jest gimbusem ;>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów