18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
silwerbalk 2019-09-20, 12:37 2
Jezu jaka cipa z czarnego... a jego prapradziadek na polu trzciny cukrowej musiał odganiać węże kiedy były zbiory....
Zgłoś
P................7 2019-09-20, 13:07 2
silwerbalk napisał/a:

Jezu jaka cipa z czarnego... a jego prapradziadek na polu trzciny cukrowej musiał odganiać węże kiedy były zbiory....

Twój prapradziadek mieszkał w lepiance i srał do dziury w ziemi, zresztą w polandii mnóstwo biedaków nadal tak mieszka i sra więc nie mam pojęcia po chuj nawiązywać do czegoś co 200 lat temu
Zgłoś
swampman 2019-09-20, 13:15
Pimp187 napisał/a:

Twój prapradziadek mieszkał w lepiance i srał do dziury w ziemi, zresztą w polandii mnóstwo biedaków nadal tak mieszka i sra więc nie mam pojęcia po chuj nawiązywać do czegoś co 200 lat temu

2000 lat naszej ery ale tylko u nich cywilizacja jest czyms obcym, jak u nas godne zarobki. idz sobie zakrecic smiglem jak kolega z filmu powyzej moze ci ulzy.

Pimp187 napisał/a:

aaaaa.. 200 lat temu mielismy "ciekawsze" rzeczy do roboty. wpisz sobie kalendarium historii Polski moze cos zaswita
Zgłoś
P................7 2019-09-20, 13:24 1
swampman napisał/a:

2000 lat naszej ery ale tylko u nich cywilizacja jest czyms obcym, jak u nas godne zarobki. idz sobie zakrecic smiglem jak kolega z filmu powyzej moze ci ulzy.
aaaaa.. 200 lat temu mielismy "ciekawsze" rzeczy do roboty. wpisz sobie kalendarium historii Polski moze cos zaswita

Pewnie w życiu nie byłeś poza swoją wioską pod bialymstokiem stąd takie pierdolenie. Już mnie to w sumie nie dziwi u niedouczonych rob tfu rodaków.
Zgłoś
silwerbalk 2019-09-20, 13:51 2
Pimp187 napisał/a:

Pewnie w życiu nie byłeś poza swoją wioską pod bialymstokiem stąd takie pierdolenie. Już mnie to w sumie nie dziwi u niedouczonych rob tfu rodaków.

A co ty tak bronisz czarnego księcia.....lubisz murzyńskie knagi że tak się zbulwersowałeś. Podaj mi choć jednego czarnego który dostał Nobla i nie nie pokojową nagrode Nobla bo tą to nawet Wałęsa dostał....

Zgłoś
P................7 2019-09-20, 13:57
silwerbalk napisał/a:

A co ty tak bronisz czarnego księcia.....lubisz murzyńskie knagi że tak się zbulwersowałeś. Podaj mi choć jednego czarnego który dostał Nobla i nie nie pokojową nagrode Nobla bo tą to nawet Wałęsa dostał....

Jesteś tak prostym człowieczkiem, że nie godzi mi się aby zaszczycić cię rozmową,ale jeszcze raz się do tego zniżę: jeśli chodzi o Nobla to właśnie chociażby Wałęsa,albo Obama(o masz już czarnego) z pokojową nagrodą Nobla pokazuje ile to wyróżnienie jest warte.
Zgłoś
x................9 2019-09-20, 13:59 2
Pimp187 napisał/a:

Tako rzecze pajac na zmywaku, co ma na sqacie zlew z dwoma kranami - jeden z ciepłą, a drugi z zimną wodą...
Zgłoś
silwerbalk 2019-09-20, 14:09 2
Pimp187 napisał/a:

Jesteś tak prostym człowieczkiem, że nie godzi mi się aby zaszczycić cię rozmową,ale jeszcze raz się do tego zniżę: jeśli chodzi o Nobla to właśnie chociażby Wałęsa,albo Obama(o masz już czarnego) z pokojową nagrodą Nobla pokazuje ile to wyróżnienie jest warte.

Jakim kurwa cudem zdałeś test gimnazjalny skoro mówie wyraźnie że bez nagrody pokojowego nobla mi bardziej chodzi o to czy jakiś murzyn zasłyną np w dziedzinie matematyki, chemii, geografi, biologi coś co daje wkład dla ludzkości.... A ty mi wyjeżdzasz z obamą

Zgłoś
P................7 2019-09-20, 14:10 1
xv89 napisał/a:

Tako rzecze pajac na zmywaku, co ma na sqacie zlew z dwoma kranami - jeden z ciepłą, a drugi z zimną wodą...

Skąd w polaczkach takie przekonanie, że każdy wiedzie taki żywot jak oni?Aha i dobrze, że znacie swoje miejsce albo zmywak w Holandii ,albo 1600zl w polandii
Zgłoś
poetanapalmu 2019-09-20, 14:12 2
Jak to w prawdziwym życiu bywa... Jeden facet musi utrzymać dwie baby.
Zgłoś
x................9 2019-09-20, 14:50
Pimp187 napisał/a:

Skąd w polaczkach takie przekonanie, że każdy wiedzie taki żywot jak oni?Aha i dobrze, że znacie swoje miejsce albo zmywak w Holandii ,albo 1600zl w polandii

Stąd przekonanie, że tylko życiowy nieudacznik i zero wylewa swoje frustracje publicznie w internecie, obrażając innych.
Zgłoś
swampman 2019-09-20, 15:29 2
Pimp187 napisał/a:

a gdzie panie madry widziales czarne cywilizacje? w afryce ? czy moze u aborygenow? a afryce mieszkaja w budyneczkach lepionych z kupy blota i patykow normalne budynki tez nie sa szczegolnym osiagnieciem, aborygeni wiadomo jak zyja, czarni w ameryce sa dzieki bialemu czlowiekowi, rpa chyba nie bierzesz pod uwage? moze masz na mysli tych co biegaja z kalachami albo poluja na murzynow albinosow czy zabijaja innych swoich rodakow bo uwazaja ze zajmuja sie magia czy czarami ?

Zgłoś
Andrzejas 2019-09-20, 18:32 1
Przestań pierdolić Pimp187, tylko wrzucaj mi tu teraz zdjęcia, jak stoisz w jednej ze swoich rezydencji letniskowych na Kanarach i przed twoim muskularnym ciałem korzą się kajmany i żararaki, które trzymasz w salonie. Oczywiście w kadrze musi być też barokowy stół, na którym stoją dagerotypy z wizerunkami twojego pradziadka - odkrywcy, pioniera, trapera, polarnika który po narodzinach w Wielkim Wybuchu pokazywał miejsce wszystkim pierwiastkom we wszechświecie.
Dawaj! Tu i teraz! Skończmy to! Oślep nas majestatem, skoro tak wysoko nos zadzierasz!

Akurat moi pradziadkowie mieszkali w lepiance i srali do dziury. Dawali sobie radę.
A czy Ty umiesz aby sobie wytrzeć dupę, czy tak jak pradziadek po sraniu krzyczysz: "Gdzie, do cholery, jest ten cholerny niewolnik z aksamitną ściereczką?! Ile mam tak czekać? Już skończyłem!"?

Quae nocent, docent
Zgłoś
T................y 2019-09-20, 19:18
Pszczoła sprytniejsza od bambusa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów