Jezu jaka cipa z czarnego... a jego prapradziadek na polu trzciny cukrowej musiał odganiać węże kiedy były zbiory....
Twój prapradziadek mieszkał w lepiance i srał do dziury w ziemi, zresztą w polandii mnóstwo biedaków nadal tak mieszka i sra więc nie mam pojęcia po chuj nawiązywać do czegoś co 200 lat temu
Twój prapradziadek mieszkał w lepiance i srał do dziury w ziemi, zresztą w polandii mnóstwo biedaków nadal tak mieszka i sra więc nie mam pojęcia po chuj nawiązywać do czegoś co 200 lat temu
2000 lat naszej ery ale tylko u nich cywilizacja jest czyms obcym, jak u nas godne zarobki. idz sobie zakrecic smiglem jak kolega z filmu powyzej moze ci ulzy.
aaaaa.. 200 lat temu mielismy "ciekawsze" rzeczy do roboty. wpisz sobie kalendarium historii Polski moze cos zaswita
2000 lat naszej ery ale tylko u nich cywilizacja jest czyms obcym, jak u nas godne zarobki. idz sobie zakrecic smiglem jak kolega z filmu powyzej moze ci ulzy.
aaaaa.. 200 lat temu mielismy "ciekawsze" rzeczy do roboty. wpisz sobie kalendarium historii Polski moze cos zaswita
Pewnie w życiu nie byłeś poza swoją wioską pod bialymstokiem stąd takie pierdolenie. Już mnie to w sumie nie dziwi u niedouczonych rob tfu rodaków.
Pewnie w życiu nie byłeś poza swoją wioską pod bialymstokiem stąd takie pierdolenie. Już mnie to w sumie nie dziwi u niedouczonych rob tfu rodaków.
A co ty tak bronisz czarnego księcia.....lubisz murzyńskie knagi że tak się zbulwersowałeś. Podaj mi choć jednego czarnego który dostał Nobla i nie nie pokojową nagrode Nobla bo tą to nawet Wałęsa dostał....
A co ty tak bronisz czarnego księcia.....lubisz murzyńskie knagi że tak się zbulwersowałeś. Podaj mi choć jednego czarnego który dostał Nobla i nie nie pokojową nagrode Nobla bo tą to nawet Wałęsa dostał....
Jesteś tak prostym człowieczkiem, że nie godzi mi się aby zaszczycić cię rozmową,ale jeszcze raz się do tego zniżę: jeśli chodzi o Nobla to właśnie chociażby Wałęsa,albo Obama(o masz już czarnego) z pokojową nagrodą Nobla pokazuje ile to wyróżnienie jest warte.
Tako rzecze pajac na zmywaku, co ma na sqacie zlew z dwoma kranami - jeden z ciepłą, a drugi z zimną wodą...
Jesteś tak prostym człowieczkiem, że nie godzi mi się aby zaszczycić cię rozmową,ale jeszcze raz się do tego zniżę: jeśli chodzi o Nobla to właśnie chociażby Wałęsa,albo Obama(o masz już czarnego) z pokojową nagrodą Nobla pokazuje ile to wyróżnienie jest warte.
Jakim kurwa cudem zdałeś test gimnazjalny skoro mówie wyraźnie że bez nagrody pokojowego nobla mi bardziej chodzi o to czy jakiś murzyn zasłyną np w dziedzinie matematyki, chemii, geografi, biologi coś co daje wkład dla ludzkości.... A ty mi wyjeżdzasz z obamą
Tako rzecze pajac na zmywaku, co ma na sqacie zlew z dwoma kranami - jeden z ciepłą, a drugi z zimną wodą...
Skąd w polaczkach takie przekonanie, że każdy wiedzie taki żywot jak oni?Aha i dobrze, że znacie swoje miejsce albo zmywak w Holandii ,albo 1600zl w polandii
Skąd w polaczkach takie przekonanie, że każdy wiedzie taki żywot jak oni?Aha i dobrze, że znacie swoje miejsce albo zmywak w Holandii ,albo 1600zl w polandii
Stąd przekonanie, że tylko życiowy nieudacznik i zero wylewa swoje frustracje publicznie w internecie, obrażając innych.
a gdzie panie madry widziales czarne cywilizacje? w afryce ? czy moze u aborygenow? a afryce mieszkaja w budyneczkach lepionych z kupy blota i patykow normalne budynki tez nie sa szczegolnym osiagnieciem, aborygeni wiadomo jak zyja, czarni w ameryce sa dzieki bialemu czlowiekowi, rpa chyba nie bierzesz pod uwage? moze masz na mysli tych co biegaja z kalachami albo poluja na murzynow albinosow czy zabijaja innych swoich rodakow bo uwazaja ze zajmuja sie magia czy czarami ?
Dawaj! Tu i teraz! Skończmy to! Oślep nas majestatem, skoro tak wysoko nos zadzierasz!
Akurat moi pradziadkowie mieszkali w lepiance i srali do dziury. Dawali sobie radę.
A czy Ty umiesz aby sobie wytrzeć dupę, czy tak jak pradziadek po sraniu krzyczysz: "Gdzie, do cholery, jest ten cholerny niewolnik z aksamitną ściereczką?! Ile mam tak czekać? Już skończyłem!"?