📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Co za tępe dzidy. Te vlogi, blogi, srogi są żałosne i uważam, że każde wstawianie materiału z nimi/o nich to tylko bezsensowne zaśmiecanie, nawet jeśli sami z siebie robią totalnych idiotów we wstawionym materiale.
Cytat:
Co za tępe dzidy. Te vlogi, blogi, srogi są żałosne i uważam, że każde wstawianie materiału z nimi/o nich to tylko bezsensowne zaśmiecanie, nawet jeśli sami z siebie robią totalnych idiotów we wstawionym materiale.
Nie bądź taki nerwowy. Dostałeś już piwo na sadolu, wpiszesz sobie w CV.
Ja sądzę, że takie filmiki krytykujące nawet jeśli nie zdobędą dużej popularności, to ograniczą przynajmniej liczbę kretynów z kamerami w restauracjach którzy filmują swoje żarcie. Kwestia czasu, aż pojawią sie aplikacje do sledzenia swojego gówna, albo przynajmniej blogi o tym jaką kupę ktoś dziś miał. Trochę obawiam się swoich słów - bo to sadistic, zaraz się znajdzie jakiś złoty szpadel który to gdzieś wykopie
A jak napisze że się wysrałem dziś o 9:30 to dostane piwo?
Skowroniasty napisał/a:
Kwestia czasu, aż pojawią sie aplikacje do sledzenia swojego gówna, albo przynajmniej blogi o tym jaką kupę ktoś dziś miał.
Hehe... play.google.com/store/apps/details?id=pl.netizens.gjmk
i blog... kupy.ovh.org/fotki.htm
Ech, nie nadążasz za światem
najgorszy odcinek
ja pierdole mega debile nie ma slowa ktore opisuje ich debilizm
krnąbrna.parówa napisał/a:
i blog... kupy.ovh.org/fotki.htm
Ech, nie nadążasz za światem
Ja pierdole, do gazu...
Skowroniasty napisał/a:
(...) Kwestia czasu, aż pojawią sie aplikacje do sledzenia swojego gówna (...))
gdziejestmojakupa.pl/
Chuj to kogo obchodzi, niech sie kazdy o siebie martwi.
Pieczara666 napisał/a:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów