Dobrze mówisz.
Gracze, do chuja wafla!!! Jesteś w Polsce i mów po polsku. Nasz język to ostatnia rzecz jaka została w tym spierdolonym kraju, z której możemy być dumni.
Przyjmuję teraz Was na klatę, również stolce
znam typa co w tibie gral i jag go zajebali to rozpierdolil przy ans myszke w drzazgi a jak matka na to wpadla to odpowiedzia na pytanie:
-Co sie stało?
było:
-musza sie popsuła trzeba bedzie nowa kupic
haha ;D
Niech nagrają swój przeciętny dzień z życia to będzie odcinek - Co mówią pedały ?
Nie rozumiem kogo śmieszą ci frajerzy :/ ich filmiki są denna jak sam skurwysyn.
oooo jaki prawilniak sie odezwał
a w nocy pewnie sam do kolegi sie przytula cwel
@up
Dobrze mówisz.
Gracze, do chuja wafla!!! Jesteś w Polsce i mów po polsku. Nasz język to ostatnia rzecz jaka została w tym spierdolonym kraju, z której możemy być dumni.
Może dlatego, debilu, że w filmiku wyśmiewani są "gamerzy" a nie gracze ?
żenada... ich filmiki prześcigają się w byciu bardziej ch**owymi... zbanujcie tych dwóch pajaców z sadola
kurwa napisał typ który wrzuca filmiki o zabijaniu komarów laserem.
Może dlatego, debilu, że w filmiku wyśmiewani są "gamerzy" a nie gracze ?
A jest jakaś difference? A może autor movie był takim samym moronem jak ty i chciał przyszpanować knowledgem Englisha?
Co to za pizda wszystkich obraża?
Jego wstawki to same abstrachuje (gówno widoczne na tym filmiku). Oni są w chuj nie zabawni. Kurwa te ich teksty i poziom "aktorstwa" - żenujące. Irytuje się za każdym razem jak widzę tych lamusów, robią gówno dla łepków co oglądają ten syf i minecrafta (czyli też syf). WYJAZD Z NIMI KUHWA
@up @up
Co to za pizda wszystkich obraża?
Jego wstawki to same abstrachuje (gówno widoczne na tym filmiku). Oni są w chuj nie zabawni. Kurwa te ich teksty i poziom "aktorstwa" - żenujące. Irytuje się za każdym razem jak widzę tych lamusów, robią gówno dla łepków co oglądają ten syf i minecrafta (czyli też syf). WYJAZD Z NIMI KUHWA
Nie są zabawni? Kwestia gustu, poziom aktorstwa - żenujący? moze dlatego ze nie sa aktorami? Irytujesz sie ? TO NA CHUJ OGLĄDASZ?
zaraz pewnie, pierdolniesz cos w stylu ze ma byc sadystycznie czy cos. Sam jednak wstawiasz mariusza mix kolanko i kozy, wiec od razu sobie daruj.
Bongman, naprawdę nie rozumiesz o co mi chodzi ?
ja dużo gram a tak nie mówię. Tak mówią bananowi idioci, których starzy zarabiali wystarczająco, aby dzieci nie musiały ruszać dupy z kanapy.
wszystko kurwa pisz i myśl, tylko nie "bananowi", wszyscy w praskiej chujni się chowaliśmy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów