📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Alien VS. Predator, która część, tego nie mam pojęcia. Zapewne najnowsza.
ja dużo gram a tak nie mówię. Tak mówią bananowi idioci, których starzy zarabiali wystarczająco, aby dzieci nie musiały ruszać dupy z kanapy.
Niech nagrają swój przeciętny dzień z życia to będzie odcinek - Co mówią pedały ?
Nie rozumiem kogo śmieszą ci frajerzy :/ ich filmiki są denna jak sam skurwysyn.
Nie rozumiem kogo śmieszą ci frajerzy :/ ich filmiki są denna jak sam skurwysyn.
Nie rozumiem fenomenu wrzucania tego gówna na sadola ?
Ni to kurwa śmieszne, ni to kurwa fajne....
Jednym słowem
Ni to kurwa śmieszne, ni to kurwa fajne....
Jednym słowem
Ja pierdole, ich teksty są tak suche, że po raz kolejny mi zdechła paprotka w pokoju przez jakiegoś debila. Niech Cię porwą diabli !
kurwa studenci a na XBOXach smigaja :| nie tak to wygladalo jak studiowalem majac tv to byl rarytas
Nie oglądam bo chuj mnie obchodzą "gejmerzy" (ale skomentować musiałem)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów