Czyli co mówią te małe gnojki odsłona DRUGA
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z................5
2013-10-08, 18:56
gimbusy to ci co to kreca.. piwa nie bedzie tym razem.
Hehe, sp🤬alam z YT, żeby ich nie oglądać. Wchodzę na sadola, a tu ktoś ich wrzuca.
NO K🤬A MAĆ!
Nie ładnie tak śmiać się z gimnazjalistów... żartowałem

j🤬 gimbaze co drugi pali majeranek i myśli że zioło a prawie każdy to przyszły alkoholik
zgadzam się przedmówcami
ale swoją drogą jakim to trzeba być człowiekiem żeby zrobić filmik o tym co gimbusy mówią, czy w ogóle co robią.
Naprawdę pewnych spraw nie można przeginać, nawet tu.
p................5
2013-10-08, 21:32
Najgorsze jest to, że nie można zablokować filmików tych pedałów.
Fajna gra z tym ping pongiem głową, za moich czasów tego nie było
S................e
2013-10-08, 21:33
Co mówią: Odwiedzający Sosnowiec
np. "Fajne to zoo na rynku", "Czemu obozy pracy jeszcze istnieją", "Powinienem jechać przez Katowice".
P................G
2013-10-08, 21:38
Sosnowiec jest be, wez juz zbastuj, można się z czegoś trochę pośmiać, ale ten twój spam jest juz irytujący. Zr🤬ali cię w tym sosnowcu czy o c🤬j ci chodzi ?
L................n
2013-10-08, 21:39
Za karę, moderator który to przepuścił na główną powinien sam sobie zrobić lewatywe albo c🤬j skoczyć z okna...szanujmy się k🤬a.
sosnowiec_jest_be, nie, nie jesteś śmieszny, wyp🤬alaj.
S................e
2013-10-08, 21:41
Kolejnych dwoch z Sosnowca.
J................e
2013-10-08, 21:43
99% subskrybentów ich odsubowało po tym filmie. I C🤬j!
Ja p🤬le, won z tym na besty k🤬a ! nie ma piwa
K................3
2013-10-08, 21:47
Gimbusy marichuaen widzieli na obrazkach w internecie. Co do filmiku za hejcenie gimbusów zawsze piwo