Czyli co mówią te małe gnojki odsłona DRUGA
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
gimbusy to ci co to kreca.. piwa nie bedzie tym razem.
Hehe, spierdalam z YT, żeby ich nie oglądać. Wchodzę na sadola, a tu ktoś ich wrzuca.
NO KURWA MAĆ!
NO KURWA MAĆ!
Nie ładnie tak śmiać się z gimnazjalistów... żartowałem jebać gimbaze co drugi pali majeranek i myśli że zioło a prawie każdy to przyszły alkoholik
zgadzam się przedmówcami
ale swoją drogą jakim to trzeba być człowiekiem żeby zrobić filmik o tym co gimbusy mówią, czy w ogóle co robią.
Naprawdę pewnych spraw nie można przeginać, nawet tu.
ale swoją drogą jakim to trzeba być człowiekiem żeby zrobić filmik o tym co gimbusy mówią, czy w ogóle co robią.
Naprawdę pewnych spraw nie można przeginać, nawet tu.
Najgorsze jest to, że nie można zablokować filmików tych pedałów.
np. "Fajne to zoo na rynku", "Czemu obozy pracy jeszcze istnieją", "Powinienem jechać przez Katowice".
Sosnowiec jest be, wez juz zbastuj, można się z czegoś trochę pośmiać, ale ten twój spam jest juz irytujący. Zruchali cię w tym sosnowcu czy o chuj ci chodzi ?
Za karę, moderator który to przepuścił na główną powinien sam sobie zrobić lewatywe albo chuj skoczyć z okna...szanujmy się kurwa.
Kolejnych dwoch z Sosnowca.
Ja pierdole, won z tym na besty kurwa ! nie ma piwa
Gimbusy marichuaen widzieli na obrazkach w internecie. Co do filmiku za hejcenie gimbusów zawsze piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów