📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Słyszę "Było" i od razu widzę posty z sadola
No słabo słabo panowie słabe jak kompot ze ścierki chujowe nie oglądałem marne tego w ogóle nie da się oglądać metr mułu sprzedali się pedały takie suche że można pranie suszyć żal za te wyświetlenia pewnie dali by się wyruchać chujowe kurwa oporowo jebać cioty myślą że są śmieszne kurwa.....
Suche jak dziecko z Etiopii.
Słyszę "Było" i od razu widzę posty z sadola
Może i coś w tym jest, ale lepiej jak jest jakiś porządek, niż zapierdalać 5 stron do przodu bo 10 osób te same filmiki lub teksty wrzuciło
Takewon napisał/a:
Może i coś w tym jest, ale lepiej jak jest jakiś porządek, niż zapierdalać 5 stron do przodu bo 10 osób te same filmiki lub teksty wrzuciło
Ależ tak tak, oczywiście, ja tutaj w to nie wątpię - ale jak ciągle powtarzał "było" to jakbym przeglądał wstawki, które były. Pierwszy koment "było". Już czasami chcę coś wrzucić, znajduję to i sam do siebie mówię "było, kurwa, no było".
Aeon napisał/a:
Dla niektórych Polskich pożal się boże "jutuberuf", którzy chcą być widziani w samych superlatywach nawet konstruktywna krytyka jest uznawana za "hejt".
Niestety nie tylko na YT jest taka tendencja...
Hejter - osoba, która ośmieliła się nie zgodzić z jaśniepanem autorem jakiejś chujni.
Jakieś takie z dupy. Nie podoba mi się.
Aha czyli teraz po obejrzeniu tego filmiku, nie mogę skomentować negatywnie bo wpasuję się przedstawiony profil psychologiczny HEJTERA A tak poważnie, dno i metr chujni z grzybnią, chłopaki się starają ale efekt jest dość mierny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów