18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dupa_Zza_Krzaka 2014-01-10, 21:23
Grube uda.
Zgłoś
4x4offroad 2014-01-10, 21:25
kurwa,pracuję w agencji reklamowej,i na usta ciśnie się jedno pytanie... co to kurwa jest?

emprojekt.info.pl/
Zgłoś
g................k 2014-01-10, 21:30 4
4x4offroad napisał/a:

kurwa,pracuję w agencji reklamowej,i na usta ciśnie się jedno pytanie... co to kurwa jest?

nie nie nie, pomyliłeś się stary, ty pracujesz w agencji towarzyskiej a nie reklamowej. To nie jest to samo:)
Zgłoś
Johnnsky 2014-01-10, 21:32
piwo za LisiePiekło ale Abstrachuje -3 do ogarniętości więc piwa nie ma sorki :<
Zgłoś
thewhitestar 2014-01-10, 21:38 1
igorektgk napisał/a:

ruchałbym te blondi dobra swinka pierdoli od rzeczy na swoim kanale ale ma cycki wie jej wszystko wybaczam

Może nie będę oryginalny, ale masz - ,,,,,
Skopiuj sobie, przyda ci się na przyszłość.
Zgłoś
grzesiek198829 2014-01-10, 21:43
Co za pedał nosi czapkę i szalik w pomieszczeniu......HIPSTER
Zgłoś
SharpSe 2014-01-10, 22:33
Co za moda. Gościu który siedzi w mieszkaniu w czapce jest dla mnie pedałem i nie da sobie rady na froncie w razie godziny W. Chuj mu w dupę. A nie to za miłe. KBK AK w łeb.
Zgłoś
Aragon1988 2014-01-10, 22:42
UWAGA to co nagrali to nie jest żart, tylko prawda. Wiem, bo chwile robiłem w tej branży. Niestety.
Zgłoś
epilebzj 2014-01-10, 22:44 1
Macie ból dupy jak po 24 - godzinnej sesji z murzynem w celi

gwindak napisał/a:

nie da sobie rady na froncie w razie godziny W

Ooo, to jakaś wojna się szykuje ?

Nie, nie jestem waginosceptykiem, lemingiem, lewakiem, niemcem itd.
Tak czy siak filmik nie pasuje na sadistica, piwa nie dam żeby nie zachęcać do wrzucania kolejnych ich produkcji i nie na tę stronę, bo jak widać powoduje to tutaj niezłe skurcze odbytu
Zgłoś
Arystokratyzacja 2014-01-10, 22:59 1
ale baba ma zarąbiste łydy (1:40)
Zgłoś
Black Snake 2014-01-10, 23:09
1:40 - za dużo dziś wypiłem. Idę rzygać ;/ do jutra!

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
SharpSe 2014-01-10, 23:54
epilebzj napisał/a:

Macie ból dupy jak po 24 - godzinnej sesji z murzynem w celi

Ooo, to jakaś wojna się szykuje ?

Nie, nie jestem waginosceptykiem, lemingiem, lewakiem, niemcem itd.
Tak czy siak filmik nie pasuje na sadistica, piwa nie dam żeby nie zachęcać do wrzucania kolejnych ich produkcji i nie na tę stronę, b
o jak widać powoduje to tutaj niezłe skurcze odbytu

To wycofaj się dzieciaku
Zgłoś
kakagonzalez 2014-01-11, 0:03
Niezła dupa z tej lisiczki
Zgłoś
4x4offroad 2014-01-11, 11:48
gozdek napisał/a:

nie nie nie, pomyliłeś się stary, ty pracujesz w agencji towarzyskiej a nie reklamowej. To nie jest to samo:)

prawda,i pilnuję żebyś wyrobił dzienną normę lodów

emprojekt.info.pl/
Zgłoś
Boskiarturro 2014-01-12, 1:02
Ale jest dubstep .... miting , kurwa ale tak jest piora mózgi tym wszystkim specjalista od marketingu i przedstawicielom handlowym, wynik wynik wynik kurwa sick shit, jak kurwa żyć w takim swiecie , ja wysiadam
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów