📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ruchałbym te blondi dobra swinka pierdoli od rzeczy na swoim kanale ale ma cycki wie jej wszystko wybaczam
Wyjątkowo im się udało i niestety jest to bardzo prawdziwe (patrząc na poziom niektórych reklam, można odnieść wrażenie, że tak to się odbywa).
W różnych miejscach byłem, nie jedno już widziałem, ale tu się dziś załamałem...
rzadko maja cos fajnego do powiedzenia ale w tym wypadku trafnie opisali szambo jakie wyplywa z tych wszystkich gownianych agencji reklamowych i calej reszty gowna ktorego celem jest wciskanie ludziom kitow i tworzenia zapotrzebowania na rzeczy ktorych czlowiek nie potrzebuje
@up up up
Nie obejrzały pizdeczki a już mają ból dupki
Choćby wstawili cycki wszystkich swoich koleżanek i matek, to i tak już ich nie obejrzę. Przygłupy zwykłe.
Kruk213 napisał/a:
@up up up
Nie dość, że pedały to jeszcze to nie jest śmieszne.
Wyzywasz, a ja pierdolne komplementem dla Cibie:
CHUJ CI W DUPE !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów