📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ale suszarnia
Dziwne ze nigdy nie slyszalem zeby ktos tak gadal... pewnie przesypialem te momenty.
If You know what I mean
If You know what I mean
z doświadczenia :Nic mnie nie pierdolło, słabe to i po chwili kurwa ale peta.
Aby takie hity jak ten znalazły ssobie swoje miejsce proponuję otworzyć nową stronkę www.gimbus.pl.
P.S. Tylko proponuję temat dla początkujących oraz pomysł na uporządkowanie śmieci krążących po internecie.
P.S. Tylko proponuję temat dla początkujących oraz pomysł na uporządkowanie śmieci krążących po internecie.
takiej serii sucharo-betonów dawno nie słyszałem, level - strasburger
RaWoon napisał/a:
Dziwne ze nigdy nie slyszalem zeby ktos tak gadal... pewnie przesypialem te momenty.
If You know what I mean
what the fuck I supposed to know what you mean, BITCH!
wkurwię się jak ktoś jednak otworzy portal gimbus.pl i zgarnie sumkę wystarczającą do wyjebania wszystkich gównianych komentarzy nie o filmiku.
dwa teksty mieli dobre.
dwa teksty mieli dobre.
A ja wolę takie filmiki i teksty w stylu 'zamknij zimno bo mi okno', niż oglądać na głównej kolejną przeróbkę gangnam style czy uszatego urbana...
Miało wyjść śmiesznie, wyszło żałośnie. Zabierając się za coś, trzeba mieć o tym jakiekolwiek pojęcie. Dokładnie tak - "w dupie byli i gówno widzieli". Kurwa, a potem tworzą się bzdurne stereotypy. Słabe, słabe i jeszcze raz słabe.
to nie jest co mówia zjarani, tylko "czym jara się gimbaza bo sztuce majeranku na 5"
Wyjątkowa słaba parodia rzeczywistości. Nie ma piwa.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów