📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
"Co mówią zjarane gimbusy"
i to miało być śmieszne ?
Podniecanie sie tym ze sie pali to poziom poniżej gimbusiarni, to poziom poniżej najgłębszej sztolni w kopalni uranu na Uralu!
chyba "-na miejscu czy na wynos? -tak" tylko jest mozliwe
z zażenowania zapadłem się piętro niżej. Ja pierdole ... co to jest ?
Co to za jakaś pojebana moda, na pseudo śmieszne filmiki, na których są uwieczniane wypociny mózgowe takich kiepów? Jakiś kurwa gruby typ, któremu nic się nie podoba, później jakiś pedał w kapeluszu z debilnymi pytaniami do ludzi, jeszcze wiele innych, ale nie chcę mi się wkurwiać.
No nieeeee! Ludzie którzy mają gówno do powiedzenia, kręcą film o temacie... gratulacje :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów