📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Fajna cizia
@up To chyba nie rozumiesz sensu tego filmu oni nabijają z tych debilek
A w ogóle zagłębiałeś się w sens tego o czym jest ten film, czy może oglądaliśmy co innego? Przecież to wszystkie jest, mówiąc najprościej, prześmiewcze...
Jakby to kurwa było po to żeby wszyscy błyskali swoim intelektem. Ja pierdole,wy jacyś pierdolnięci jesteście. Może to nie jest super wysoki poziom,ale z niektórych rzeczy idzie się pośmiać,a wy możecie sobie scrollować dalej jak wam sie nie podoba.
Fitok napisał/a:
@up To chyba nie rozumiesz sensu tego filmu oni nabijają z tych debilek
Chyba, ze tak... Po prostu preferuje inny, bardziej bezposredni sposob wysmiewania takich ludzi...
Cytat:
Charizard ty chuju!
Jebłem. Pierwszy raz w życiu na prawdę rozbawił tekst o dennych chińskich bajeczkach. W sumie to nawet nie wiem, czemu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów