Bardzo pouczająca lekcja, ale jako że jestem niedowiarek chyba przetestuję w niedalekiej przyszłości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
no nie jestem taki pewny, jakbyś nawet szyneczkę chciał tym dziabnąć trochę szybciej to gówno by zdziałał. Ewentualnie by sobie trochę skórę przeciął a wtedy to materiał byłby jeszcze milszy dla oka
no nie jestem taki pewny, jakbyś nawet szyneczkę chciał tym dziabnąć trochę szybciej to gówno by zdziałał. Ewentualnie by sobie trochę skórę przeciął a wtedy to materiał byłby jeszcze milszy dla oka
U mnie w pracy sobie koles uciął palec szlifierką taką jak na filmie bo nie miała osłony ale miał rękawiczki bo chciał byś jeszcze bardziej bezpieczny i rękawiczka sie zahaczyła o tarcze i ucieło jeden paliczek palca wskazującego tj ten ostatni co jest na nim paznokieć . Nie mam zdjęć wiem zjebałem ale było na co popatrzeć. wezwaliśmy pogotowie ale zanim przyjechało to koleś na moje oko stracił z 0,5 ltr krwi bo jej było pełno a zużyte opatrunki jak wyrzucałem były dość ciężkie. Palec niby mu przyszyli i odesłali do domu ale podczas snu odpadł mu palec i koles sie obudził we krwi z palca. Chirurg powiedział że ten lekarz pogotowia to jakis bezmózg bo przyszył martwy palec. Tak wiec nigdy nie wolno nosić rękawiczek do urządzeń ruchomych .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów