Bardzo pouczająca lekcja, ale jako że jestem niedowiarek chyba przetestuję w niedalekiej przyszłości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co w tym dziwnego? Kiedyś pamiętam jak się tarcza w krajzedze stępiła a czas gonił to się tekturę wstawiało
@up
Tekturę hmm...?? myślałem, że bardziej tajemnicą tej sztuczki jest to że papier jest cienki a nie prędkość obrotowa.
Tekturę hmm...?? myślałem, że bardziej tajemnicą tej sztuczki jest to że papier jest cienki a nie prędkość obrotowa.
MrBAD0094 napisał/a:
ale jako że jestem niedowiarek chyba przetestuję w niedalekiej przyszłości.
Najlepiej na swoich żyłach lub tętnicy szyjnej
Fizyka głąby fizyka
na tego kokosa to pewnie z ryza papieru mu poszła
Bez osłony i to jeszcze tak blisko palców? Chyba ma za dużo. Kilka razy się o mało nie upierdolił.
Jak by mój szef to zobaczył to już wiem że kupowałby nam tylko takie tarcze.
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
Bez osłony i to jeszcze tak blisko palców? Chyba ma za dużo. Kilka razy się o mało nie upierdolił.
Osłona często tylko przeszkadza, masz porządne okulary to nic Ci po tej osłonie. Jeszcze nie słyszałem aby ktoś sobie szlifierką uciął palce, zazwyczaj rany powstają w wyniku rozerwania tarczy lub odbicia szlifierki i zazwyczaj nie są to palce. Mógłby użyć rękawic, ale przy bawieniu się w takie pierdoły nie dziwię się facetowi, że nie ubierał rękawic.
@ZajętyPelikan
Wystarczy żeby trzymając szlifierkę, przez chwilę nieuwagi przypadkowo zbliżył palec zbyt blisko tarczy i MYK - skośne cięcie paliczka środkowego palca wskazującego, przy akompaniamencie głośnego "Ja pierdolę!" niosącego się po całym warsztacie.
Nie polecam.
Wystarczy żeby trzymając szlifierkę, przez chwilę nieuwagi przypadkowo zbliżył palec zbyt blisko tarczy i MYK - skośne cięcie paliczka środkowego palca wskazującego, przy akompaniamencie głośnego "Ja pierdolę!" niosącego się po całym warsztacie.
Nie polecam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów