📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przynajmniej sobie babka w życiu poradzi
No i pójdzie ci taka pusta panna na prawo jazdy kat. B, zda za ładne oczy i zabije swoją głupota kogoś na drodze.
Co Ty nie powiesz?! Skąd wiesz? Jesteś egzaminatorem w WORD-zie we Włocławku?
Swoją drogą ciekawa logika... Bawi się myszką - pewnie chujowo jeździ samochodem.
Konia walisz?
Wystarczy mi to, że przeglądam sadistica.
BrunerOvned,rozwiązanie jest proste - pewnie jest kursantem i zazdrości
Kraken0 napisał/a:
No i pójdzie ci taka pusta panna na prawo jazdy kat. B, zda za ładne oczy i zabije swoją głupota kogoś na drodze.
ja pierdole, jakim trzeba być pokrętem psychicznym, żeby z odpowiedzi w familiadzie wywnioskować, że ktoś zabije kogoś na drodze
Ja pierdole, jeszcze nikt nie napisał "ruchałbym" , czyli jest w chuj daleko od dobrze .
Kraken0 napisał/a:
BrunerOvned napisał/a:
Co Ty nie powiesz?! Skąd wiesz? Jesteś egzaminatorem w WORD-zie we Włocławku?
Swoją drogą ciekawa logika... Bawi się myszką - pewnie chujowo jeździ samochodem.
Konia walisz?
@BrunerOvned
Mylisz się... Po prostu frustruje go fakt, że ma 22 lata i sam nie może zdać prawka, a nie zda nawet jak by dał dupy, a tym bardziej za ładne oczy...
nie ma to jak blondynki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów