Pokręcona maszyna z klocków. Czekam aż ktoś zrobi taśmę produkcyjną
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te piłeczki to jak polityka pewnych państw. Niby innowacje, maszyny, miejsca pracy... Wszystko trwa długo, czerpie dużo prądu ($$$), a piłeczki jakie były takie są.
Hmmm... Na podobnej zasadzie działa ZUS i KRUS, tak mi się zdaje, czyli dużo hałasu, piłeczki poprzekładane na wszystkie strony, ale jeżeli chodzi o konkrety to efekt mizerny (poza oczywiście audio-wizualnym).
I tak każdy z Was by takie coś chciał mieć
nie tylko na hardzie sa klocki.
Varsovie napisał/a:
Super, ale to taki zwykly zjadacz chleba tego nie zrobil , a kaski poooszło w to, tylko na same silniczki ile heh
A kurwa kto, Leonardo ?
Lego uzywane 5zl/kg, silniczki szczotkowe 2-10zl za sztuke w zaleznosci od obr/zwoi.
Nie nie lepie z lego.
Amso napisał/a:
A kurwa kto, Leonardo ?
Lego uzywane 5zl/kg, silniczki szczotkowe 2-10zl za sztuke w zaleznosci od obr/zwoi.
Głupiś... sprawdź sobie ceny lego na allegro a potem pierdol swoje farmazony... w zeszłym tygodniu sprzedałem 7kg uzywanych lego za 600zł, były to zwykłe klocki, żadne technic, bez silniczków ani programatorów
zestaw z pierwszego filmiku jest wart kilkadziesiąt tysięcy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów