18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (13) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
Co mu przyszło do głowy?
Pantilion • 2018-10-06, 17:59
Ciekawe nad czym się głowi

ukryta treść

Sytuacja miała miejsce w miejscowości Rostov w Rosji. Gość był leczony psychiatrycznie. Kiedy policjanci zapytali go skąd ta kosa w jego głowie to odpowiedział, że głowa chciała oddychać.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2018-10-06, 18:01 1
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-10-06, 18:02 2
Żadnych pomocnych tagów, żadnych danych, żadnych informacji kto zacz.
Obyś sczezł jak lis.

P.S. Dziękuje za mnogość materiałów, które Wrzucasz.
Pozdrawiam.
Zgłoś
~Beny 2018-10-06, 18:05 4
Wbił sobie do głowy nowe pomysły.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Pantilion 2018-10-06, 18:08 2
Cara_Al_Sol napisał/a:

Żadnych pomocnych tagów, żadnych danych, żadnych informacji kto zacz.
Obyś sczezł jak lis.

P.S. Dziękuje za mnogość materiałów, które Wrzucasz.
Pozdrawiam.

Dodałem opis pod filmem. Nie robię tego, bo inni zarzucają mi, że później nie ma po co filmu oglądać Również pozdrawiam
Zgłoś
basra 2018-10-06, 18:33 1
ruskim to zawsze jakieś głupoty we łbie
Zgłoś
Lobo24 2018-10-06, 18:42 5
Taki ruski teletubiś.
Zgłoś
gazowany_spirytus 2018-10-06, 19:45
Ten to ma ostry umysł
Zgłoś
longlong7 2018-10-06, 21:17 9
Ruscy to bez mózgu potrafią funkcjonować
Zgłoś
szaman1991 2018-10-06, 23:39 2
Nie oni po prostu nie mają mózgu, więc taki nóż nie ma co uszkodzić
Zgłoś
M................i 2018-10-07, 0:47
to zdjecie rtg to zapewne sciema, az tak gleboko nie mogl wbic sie noz bo by zszedl z ich swiata.
pl.wikipedia.org/wiki/M%C3%B3%C5%BCd%C5%BCek
Zgłoś
Kali111 2018-10-07, 8:35
Na szczęście ostrze trafiło w mózg
Zgłoś
wulfgarval 2018-10-07, 8:58 1
Czyli dowód na to, że w Rosji bez mózgu można żyć
Zgłoś
dzaanas86 2018-10-07, 9:18 1
Całe szczęście, że to ruski. Nie miał prawa w ten sposób uszkodzić sobie żadnych ważnych organów
Zgłoś
olo1990pl 2018-10-07, 20:31
@upy
Gość (patrząc na filmik/zdjęcia) wbił sobie ten nóż w miarę idealnie wzdłuż sierpa mózgu, więc możliwe że nie uszkodził sobie zbytnio mózgu (choć nie wiadomo jak z naczyniami idącymi w tamtym rejonie, ale dopóki nóż jest na miejscu to je uciska i nie krwawią zbytnio).

Ten sierp rozdziela (niecałkowicie) półkule mózgowe (choć w tym miejscu całkowicie). Były sytuacje ludzi (tutaj na Hardzie), którzy przeżywali już postrzały z gwoździarek lub ataki nożownika w tym stylu, bez większych ubytków neurologicznych.

Choć nie wiem, czy możliwym jest wbicie sobie noża w ten sposób samodzielnie. Możliwe, że ktoś mu w tym pomógł.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem