📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Chuj mnie to obchodzi, co myśli.
To właśnie dzięki kochanym kobietom faceci są od nich mądrzejsi. Ciągle zmuszają nas do zastanawiania się, dzięi czemu nasze umysły są błyskotliwe i wytrenowane
No kurwa dziwię się, że ktoś może mówić, że chuj go obchodzi co ona myśli, to trochę dziwne mnie bardziej obchodzi to co ona naprawdę myśli niż to co robi bo może być miła, a myśleć :spierdalaj chuju poczekaj aż tylko znajdę gościa z kasą: albo może myśleć :ty chuju dlaczego mi to robisz i w ogóle się ze mną nie liczysz: nie wiem co wy wolicie ja wole szczerość... Choć fakt jest faktem im ciężko przychodzi myślenie, a racjonalne to tylko bardzo sporadycznie no, ale chuj z tym wole mieć dziewczynę ciężko kapującą i zajmującą się gówno wartymi pierdołami tylko najważniejsze żeby mnie nie wkurwiała i nigdy nie robiła nic na złość. Tyle mi wystarczy Oczywiście cycki co najmniej pełne B zajebiste nogi i twarz oczywiście także musi być śliczna. A reszta to chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów