Jak tam sąsiedzie się zamarza w aucie w kolejce po wiadro prądu?
Jak tam sąsiedzie się zamarza w aucie w kolejce po wiadro prądu?
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przyspieszenie jak w Lamborghini, cisza jak w Rolls Roys-ie, cena jak w Skodzie. Masz wszystko co najlepsze.
Ja wybrałem stare V8, ale to nie jest racjonalne.
Chyba nigdy nie jeździłeś elektrykiem.
Przyspieszenie jak w Lamborghini, cisza jak w Rolls Roys-ie, cena jak w Skodzie. Masz wszystko co najlepsze.
OK jeśli mamy wybór, gdy nie jest faworyzowany elektryk. Jeśli tak jest to chuj mi do tego co kto wybiera ale tak nie jest...
Tyle że to kolejka do ładowarki z darmowym prądem od Tesli, a nie do zwykłej ładowarki. Dawniej Tesle tak był sprzedawane na Zachodzie, że mają darmowy prąd, wpierw było bez ograniczeń, później na jakiś czas, oczywiście tylko w punktach Tesli i tu jest taka sytuacja. Jak ktoś chce zapłacić naładuje bez kolejki na jednej z dziesiątek tysięcy stacji w Szwecji.
Dalej model S ma darmowe ładowanie także w Polsce . Takie filmiki wrzucają pajace nie mające wogóle pojęcia o tym jak to działa . No i nie siedzisz w zimnym tylko ciepłym . W czasie ładowania też .Jak ktoś umie liczyć pieniądze to bierze model S i ma wywalone na resztę .
Jak ten pajac budda zrobił wam akcję że paliwo po złotówce za litr to nagle całe miasto zleciało się jak muchy do gufna .
Dalej model S ma darmowe ładowanie także w Polsce . Takie filmiki wrzucają pajace nie mające wogóle pojęcia o tym jak to działa . No i nie siedzisz w zimnym tylko ciepłym . W czasie ładowania też .Jak ktoś umie liczyć pieniądze to bierze model S i ma wywalone na resztę .
Jak ten pajac budda zrobił wam akcję że paliwo po złotówce za litr to nagle całe miasto zleciało się jak muchy do gufna .
W chuju bym miał twoje darmowe ładowanie jakbym miał stac w takich kolejkach jak debil xD
Bateria wraz z wymianą do Tesli model S kosztuje ponad 200 tyś zł...
i wystarcza na ponad 500000 km . passat kosztuje 250 k i tyle nowe nie przejadą . nadal się opłaca .
A chłopaka już w tej kolejce poznałeś ?
Zasięg jak w zabawkowym autku na baterie paluszki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów