📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Eric piłka nożna to "sport" dla pedałów
az mi sie serce otwarło i odgazowało
@ P@N K@C
Już kiedyś wypowiadałem się w odpowiedzi na podobne stwierdzenie, więc nie będę się powtarzał tylko przytoczę
Już kiedyś wypowiadałem się w odpowiedzi na podobne stwierdzenie, więc nie będę się powtarzał tylko przytoczę
Cytat:
Smuxer napisał/a:
piłkarze to cioty
Cytat:
Nie mowie, że nie ma w tym w ogóle racji, ale wydaje mi się, że posty tego typu piszą nieudacznicy, którzy w szkole byli 'wybierani' na końcu podczas gry w piłkę
Dalem piwo doslownie na 2 sekundy zanim sie pojawilo to zjebane logo coca coli i teraz zaluje ;/
@Leothyr Chyba jednak sie nie zesrałeś bo gówno dalej przez ciebie przemawia
P@N K@C napisał/a:
szachy się liczą?
Tak myślałem, że jesteś fizycznym zerem (czyt. nie uprawiasz żadnego sportu (ew. poza szachami...))
Ale po co od razu krytykować i negować?
Może niektórzy lubią się pocić.
Pleso93 napisał/a:
Tak myślałem, że jesteś fizycznym zerem (czyt. nie uprawiasz żadnego sportu (ew. poza szachami...))
Ale po co od razu krytykować i negować?
Może niektórzy lubią się pocić.
tygodniowo mam minimum 15h treningu, ale tak jak mówiłeś jestem fizycznym zerem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów