📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Esz napisał/a:
i tak kurwa wszystko ustawione.
To zupełnie tak, jak ta cała zjebana piłka nożna.
@up jak wszystko kurwa na tym świecie!
bo jak ktoś komuś pomaga, albo nie daje w ryja to od razu, że ustawione...
bo jak ktoś komuś pomaga, albo nie daje w ryja to od razu, że ustawione...
W ciemno obstawiałem, że się ruchać będą, ale później mi do łba przyszło, że to nie hard.
Linekk napisał/a:
To zupełnie tak, jak ta cała zjebana piłka nożna.
Racja! Akurat do piłki nożnej nic nie mam, bo zawsze bylem w tym dobry, ale za cholerę nie potrafię grać w kosza... jebana koszykówka ustawiana ze ja pierdole LULZWUT
Ten filmik pokazuje wszystko pozytywnego co się działo na świecie w przeciągu 10 lat.
Eric-, może jesteś kurduplem i się najzwyczajniej do tego po prostu nie nadajesz.
Linekk napisał/a:
Eric-, może jesteś kurduplem i się najzwyczajniej do tego po prostu nie nadajesz.
Być może, bardziej mnie zastanawia jak jest w Twoim przypadku z tą piłką nożną. Czyżbym miał racje w poprzednim poście? Ależ oczywiście że tak, nie fatyguj się nawet z odpowiedzią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów