18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Co Najważniejsze ?
v................c • 2011-01-12, 20:16
Tak sobie rozkminiam na temat raportu MAK w sprawie polowania na kaczki w lasku smoleńskim poza sezonem...
Szczerze to pierdoli mnie to, że to polskiej strony wina była, że Błasik był najebany, że musieli lecieć bo mały desperat kazał... Pierdoli mnie to bowiem dowiedziałem się rzeczy ważniejszej:

Cytat:

Po siedmiu latach przerwy do "Świata według Kiepskich" wraca niezapomniany Walduś. W tę rolę ponownie wcieli się uwielbiany przez fanów serialu Bartosz Żukowski. Zdjęcia do trzynastego sezonu produkcji ruszyły na początku stycznia w warszawskim studiu ATM

LINK DO GALERII Z PLANU ZDJĘCIOWEGO
Zgłoś
Pan_Szwagier 2011-01-13, 1:21
Tylko zobaczymy czy się nie skurwił przez te same życia, same kurwy i inne umilacze zdychania starym kurwom. W warszawskim studiu ATM? To już nie we Wrocławiu? ;/
Zgłoś
awaria666 2011-01-13, 9:03 3
Muszę przyznać, że skutecznie zbudowałeś napięcie wypowiedzi .
Zgłoś
yabos 2011-01-13, 12:47 1
nie wiem co mniej mnie śmieszy po pierwszym sezonie, kiepscy czy afera smoleńska
Zgłoś
Neiwiem 2011-01-13, 13:12
kurde Walduś! ♡♡♡
Zgłoś
castagir 2011-01-13, 13:14 2
nie sposob sie nie zgodzic, a co do kaczek. to sam wariat kazal w lesie ladowac a teraz szukaja winnych. najgorsze sa mochery ktore ciagle nad tym ubolewaja
Zgłoś
dziaad 2011-01-13, 13:32
Waldek wraca do kiepskich? No! I to jest kurwa news!

jebie mnie opinia prostaków
Zgłoś
ZIBI89 2011-01-13, 13:36 22
No to czekamy jeszcze na powrót Babki Kiepskiej ;]
Zgłoś
Kai 2011-01-13, 13:46 2
@up
ejjj...ale ona nie żyje...
Zgłoś
Misiekofski 2011-01-13, 14:31 5
@up
To ją wykopią. Co za problem?
Zgłoś
Kimo36 2011-01-13, 14:38
@up
Dow(cipny) jestes...

Witaj.
Zgłoś
p................2 2011-01-13, 15:06 8
sowieci zrobili gowno z twojej Ojczyznie pluja ci w twarz a ty sie jeszcze z tego smiejesz... PORAŻKA
Zgłoś
g................z 2011-01-13, 15:32
@up
Po co płakać nad rozlanym mlekiem?
Zgłoś
Cryan 2011-01-13, 15:50 2
czarny humor, a bycie kretynem, to dwie różne rzeczy.

Autor tematu chyba tego nie rozróżnia. Jedyne co pokazałeś, to to, że jesteś idiotą.
Zgłoś
awaria666 2011-01-13, 15:53 1
p2 napisał/a:

sowieci zrobili gowno z twojej Ojczyznie pluja ci w twarz a ty sie jeszcze z tego smiejesz... PORAŻKA

Wyprowadź się z Afganistanu i po problemie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów