spokojnie, to tylko kolejna głupia kurwa z próżnią we łbie.
wygląda na to, że jednak jest. robotnik wspomina o zakazie ruchu w dwóch kierunkach.
z drugiej strony widzisz zakaz ruchu ale jedziesz dalej po czym widzisz, ze wjeżdżasz na tory tramwajowe takie bez asfaltu i znakow poziomych. co robisz? oh wait... jesteś tylko tępa pizda wiec zapierdalasz dalej.
bylem jestem i bede szowinistą.
i chuj.
Abstrahując od sytuacji
primo, to nie szowinizm tylko frustracja
secundo, skierowałeś swoją wypowiedź do mężczyzny, wytłumaczysz głupiej kobiecie gdzie w tym szowinizm? xD
Zrozum kolego, że każda firma bez względu na branżę nie może funkcjonować ani bez kierowników, ani bez roboli. Przy czym robola, można wymienić jeden do jeden, w bardzo krótkim czasie i to właśnie decyduje o zarobkach. Tego powinni uczyć w szkole - zarabiasz dużo, nie kiedy pracujesz dużo i ciężko, ale kiedy na twoje miejsce ciężko znaleźć zastępcę.
A co do materiału, to szacunek dla gościa z tym "Szanowna Pani". Ja bym nie wytrzymał i zwyzywał od tempych kurew.
to sosnowiec, Żeromskiego pod mostem kolejowym, tą ulicę remontują już chyba pół roku, także tego
Właśnie tak mi się wydawało że to Sosnowiec, teraz się nie dziwię dlaczego tak długo to robią.
Poprawiać to sobie możesz rękę przy waleniu gruchy.
Jak już beton związał do pewnego stopnia to nie da się nic zrobić. Tak można dolać, przylizać, a potem może to popękać w chuj wszystko, odparzyć itp . Wsumie to nie strop więc katastrofy nie będzie, ale chujnia i tak może za jakiś czas wystąpić. I tak lałem beton pare lat więc jetem eksprtem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów