📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
akurat u mnie pod domem więc tłumacze , wymiana torowiska i droga od roku zamknięta .lada moment mają otworzyć ale dalej jest zakaz . co najlepsze zaraz obok jest komisariat i nawet milicja tędy nie jeździ
Sosnowiec. Tyle w temacie
Bardzo kulturalny jegomość. Brawo!
Na jednym osiedłu "naprawiali" nawierzchnię, bo o tym bębniła administracja od jesieni. Przyjechała grupa Waldków, Mietków i Heńków, po czym łopatą wywalili do dziur gorący asfalt (oczywiście z sowitym nadmiarem) i pojechali w pizdu. No tylko chyba zapomnieli że gorący asfalt może kleić się do kół samochodów... Tak więc cały "remont" poszedł aktualnie po dwóch tygodniach w pizdu.
Na jednym osiedłu "naprawiali" nawierzchnię, bo o tym bębniła administracja od jesieni. Przyjechała grupa Waldków, Mietków i Heńków, po czym łopatą wywalili do dziur gorący asfalt (oczywiście z sowitym nadmiarem) i pojechali w pizdu. No tylko chyba zapomnieli że gorący asfalt może kleić się do kół samochodów... Tak więc cały "remont" poszedł aktualnie po dwóch tygodniach w pizdu.
russian-roulette napisał/a:
Sosnowiec. Tyle w temacie
Nie wiem czy jesteś ślepy ale auto jest na blachach z Katowic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów