18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kane84 2019-09-23, 10:13 1
edmund napisał/a:

popierdolenie kobiet na większą skalę zaczęło się od ok. 2005, dalej postępuje, ciekaw jestem co będzie za 50 lat

Powrót do korzeni i skomlenie u faceta, żeby obronił ją przed stadem negroidów, których nasprowadzały ich babcie. O ile oczywiście będą jacyś faceci wtedy (sadole - do roboty).
Zgłoś
Slatojesos 2019-09-23, 10:28 3
Zluzujcie gumy w gaciach,babki sobie jaja robią a wy się podniecacie,jakim trzeba być kretynem,żeby się tak polityką absorbować

Yee!
Zgłoś
Mietek7567 2019-09-23, 10:30 1
nowynick napisał/a:

No i jak PiS ma nie wygrać jak nie ma z kim przegrać? Koalicja? Jedną kandydatkę macie na zdjęciu. "Byle u koryta" PSL będzie głosowało jak koalicjant każe więc po chuj oni? Lewica? przecież to jeden chuj co PiS tylko chce imigrantów. Konfederacja? Skończyłem osiemnaście lat, już nie...

Skończyłeś 18 lat więc wysokie podatki są dla ciebie dobre?
Zgłoś
Kamil1986DC 2019-09-23, 10:54 10
tarcer123 napisał/a:

Jak dla mnie zniewazenie symbolu narodowego. Jak chce to niech wpierdala kielki ale niech nie kpi sobie z godła.

Symbole narodowe to znieważają narodowskie, łyse przygłupy z ONR i inne takie naziolskie zwierzęta co się podpisać i wysłowić nie potrafią,a hajlują na tle godła i flagi śmiecie pierdolone i matoły w tej żałosnej odzieży patriotycznej z symbolami na niej umieszczonymi,a nie mają nawet pojęcia co one oznaczają.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-09-23, 11:39 1
Heh... właściwie to ja jadam czasem hummus, rzadko ale jadam, hummus jest dobry na zatwardzenie. A co do akcji na zdjęciu to jest to w przeciwieństwie do hummusu niesmaczne. Polecam też baba ganoush, mniej znana potrawa i raczej trzeba ją sobie zrobić samemu, nie widziałem żeby była w sklepie na gotowca.
Zgłoś
Kamil1986DC 2019-09-23, 11:44
edmund napisał/a:

popierdolenie kobiet na większą skalę zaczęło się od ok. 2005, dalej postępuje, ciekaw jestem co będzie za 50 lat

Takie zakompleksione polaczki jak ty to jednak mają coś najebane w głowie z tymi murzynami.Pewnie ci się żonka puściła na wakacjach we Francji stąd ta trauma.Albo zdajesz sobie sprawę ze swojej ułomności jaką jest malutki penis i przez to to ciągłe pierdolenie o murzynach.Albo trzecia opcja:po prostu gdzieś tam głęboko w sobie marzysz o tym,aby paść na kolana i wziąć w usta 20cm czarną pałę przyjąć soczystego cumshota na pysk
Zgłoś
Mamciewdupie 2019-09-23, 12:00 2
Z tego Bóg Honor Ojczyzna powinno zostać tylko Ojczyzna. Bóg to ściema, żeby łatwiej się umierało, a honor to w polityce naiwność (mieliśmy go, aż zanadto w Polsce sanacyjnej i nie skończyło się to zbyt dobrze - rozjebali nas bez mydła). Dlatego z tego wszystkiego jedynie Ojczyzna ma sens.
Zgłoś
Rejti 2019-09-23, 12:08 4
Dajcie sobie na luz, wojownicy wielkiej lechii
Nie ma tutaj żadnego znieważenia. Co to jest wogóle znieważenie? Czujecie się "znieważeni", bo parę weganek postanowiło sobie połazić z transparentem?
I to hasło od wielu lat iest wykpiwane, również przez bardziej poważne środowiska. Bo to pusty slogan, nie znajduje żadnego odbicia w społeczeństwie.

Bóg- gdzie większość regularnie łamie przykazania swojej wiary, gardzi bliźnim i nie praktykuje?

Honor- pfff.. szkoda gadać. Kultura januszerii.

Ojczyzna- Tak, widzimy to przywiązanie do ojczyzny w tych tabunach młodych i starszych Polaków wyjeżdżającyc do UK/Niemiec.
Zgłoś
OstatniLogin1987 2019-09-23, 12:19
w głowie to samo co na transparencie = sieczka
Zgłoś
polakwrocek 2019-09-23, 12:22 3
Po 6 latach weganizmu kobieta przestaje miesiączkować. Nawet ostatnie afery w social media jak szereg wegan zostało przyłapanych na rybach albo schabowym. I potem zrobili filmy informujące iż od jakiegoś czasu jedzą normalnie , bo np kobitka ma 30 lat i nie miesiączkuje , a 3 kolejnych lekarzy jej powiedziało że bez mięsa nie ma szansy na zajście w ciąże , a co dopiero jej donoszenie ze zdrowym dzieckiem.
Zgłoś
silwerbalk 2019-09-23, 13:12
Przeciesz opozycja to sama zbieranina kalek i pokemonów i jak pis na przegrać? Jak pis przegra (w co za chuja nie wierze ) to z dziwienia nie będę muwić przez tydzień....

Jedynym kandydatem na którego bym zagłosował to chyba reinkarnacja Adiego..... Bo nie ma dla mnie kandydata
Zgłoś
kolosasz 2019-09-23, 13:52 1
za bekę z prawackiej napinki zawsze pjifko

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
Justynka99 2019-09-23, 13:59
To, że PiS nie wygra to niestety jest już jasne. Ważne, żeby nie miał bezwzględnej większości, bo wtedy biorąc pod uwagę przestępcze zapędy Kaczyńskiego i Ziobry to więcej wyborów już nie będzie, tylko będziemy mieli obrazek z podobizną Kaczyńskiego na ścianie w każdym domu.
Zgłoś
Smokw 2019-09-23, 14:16 1
Katie napisał/a:

Dajcie sobie na luz, wojownicy wielkiej lechii
Nie ma tutaj żadnego znieważenia. Co to jest wogóle znieważenie? Czujecie się "znieważeni", bo parę weganek postanowiło sobie połazić z transparentem?
I to hasło od wielu lat iest wykpiwane, również przez bardziej poważne środowiska. Bo to pusty slogan, nie znajduje żadnego odbicia w społeczeństwie.
Bóg- gdzie większość regularnie łamie przykazania swojej wiary, gardzi bliźnim i nie praktykuje?
Honor- pfff.. szkoda gadać. Kultura januszerii.
Ojczyzna- Tak, widzimy to przywiązanie do ojczyzny w tych tabunach młodych i starszych Polaków wyjeżdżającyc do UK/Niemiec.

Zakładam, że po prostu jesteś leniwa i nie wiesz co to za pomnik. Mogą sobie chodzić z takim transparentem, ale nie pod miejscem upamiętniania ludzi dzięki którym może kandydować do POLSKIEGO Sejmu, w POLSKIM kraju.
I nie obrażaj moich znajomych co pracują za granicą, bo większość z nich kocha Polskę i wiedz, że to pieniądze, które tu przywożą swojego czasu reperowały budżet całego kraju i naszą gospodarkę. To Ty daj sobie na luz o zacznijogarniać co się dzieje wokół.

Justynka99 napisał/a:

To, że PiS nie wygra to niestety jest już jasne. Ważne, żeby nie miał bezwzględnej większości, bo wtedy biorąc pod uwagę przestępcze zapędy Kaczyńskiego i Ziobry to więcej wyborów już nie będzie, tylko będziemy mieli obrazek z podobizną Kaczyńskiego na ścianie w każdym domu.

I tu się troszkę mylisz. Co znaczy wygrana? Naprawdę chciałbym lepszej partii niż PIS. Jednak obecne wybory mają 3 scenariusze:
1. PIS wygrywa zdecydowana większością i kontynuuje rządy samodzielnie bez Konfederacji.
2. PIS wygrywa, ale musi przekupić Konfederację i stworzyć z nimi koalicję.
3. KO i reszta robią koalicję i mamy przewalone.

Co znaczy demokracja? Ludzie nadal nie wiecie o co chodzi z Trybunałem, ani tego że największy zamach na demokrację był za PO-PSL. Włączcie niezależne myślenie. Mam wrażenie, że uciekając przed jedną propagandą wpadacie w szpony drugiej.
Zgłoś
Tafariel 2019-09-23, 15:11 2
Głosowanie w Polsce jak zwykle będzie jak wybór między kopem w mordę, a kopem w jaja... Tylko się człowiek wkurwia.

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów