Powrót do korzeni i skomlenie u faceta, żeby obronił ją przed stadem negroidów, których nasprowadzały ich babcie. O ile oczywiście będą jacyś faceci wtedy (sadole - do roboty).popierdolenie kobiet na większą skalę zaczęło się od ok. 2005, dalej postępuje, ciekaw jestem co będzie za 50 lat
Yee!No i jak PiS ma nie wygrać jak nie ma z kim przegrać? Koalicja? Jedną kandydatkę macie na zdjęciu. "Byle u koryta" PSL będzie głosowało jak koalicjant każe więc po chuj oni? Lewica? przecież to jeden chuj co PiS tylko chce imigrantów. Konfederacja? Skończyłem osiemnaście lat, już nie...
Skończyłeś 18 lat więc wysokie podatki są dla ciebie dobre?
Jak dla mnie zniewazenie symbolu narodowego. Jak chce to niech wpierdala kielki ale niech nie kpi sobie z godła.
Symbole narodowe to znieważają narodowskie, łyse przygłupy z ONR i inne takie naziolskie zwierzęta co się podpisać i wysłowić nie potrafią,a hajlują na tle godła i flagi śmiecie pierdolone i matoły w tej żałosnej odzieży patriotycznej z symbolami na niej umieszczonymi,a nie mają nawet pojęcia co one oznaczają.
popierdolenie kobiet na większą skalę zaczęło się od ok. 2005, dalej postępuje, ciekaw jestem co będzie za 50 lat
Takie zakompleksione polaczki jak ty to jednak mają coś najebane w głowie z tymi murzynami.Pewnie ci się żonka puściła na wakacjach we Francji stąd ta trauma.Albo zdajesz sobie sprawę ze swojej ułomności jaką jest malutki penis i przez to to ciągłe pierdolenie o murzynach.Albo trzecia opcja:po prostu gdzieś tam głęboko w sobie marzysz o tym,aby paść na kolana i wziąć w usta 20cm czarną pałę przyjąć soczystego cumshota na pysk
Nie ma tutaj żadnego znieważenia. Co to jest wogóle znieważenie? Czujecie się "znieważeni", bo parę weganek postanowiło sobie połazić z transparentem?
I to hasło od wielu lat iest wykpiwane, również przez bardziej poważne środowiska. Bo to pusty slogan, nie znajduje żadnego odbicia w społeczeństwie.
Bóg- gdzie większość regularnie łamie przykazania swojej wiary, gardzi bliźnim i nie praktykuje?
Honor- pfff.. szkoda gadać. Kultura januszerii.
Ojczyzna- Tak, widzimy to przywiązanie do ojczyzny w tych tabunach młodych i starszych Polaków wyjeżdżającyc do UK/Niemiec.
Jedynym kandydatem na którego bym zagłosował to chyba reinkarnacja Adiego..... Bo nie ma dla mnie kandydata
I to hasło od wielu lat iest wykpiwane, również przez bardziej poważne środowiska. Bo to pusty slogan, nie znajduje żadnego odbicia w społeczeństwie.
Bóg- gdzie większość regularnie łamie przykazania swojej wiary, gardzi bliźnim i nie praktykuje?
Honor- pfff.. szkoda gadać. Kultura januszerii.
Ojczyzna- Tak, widzimy to przywiązanie do ojczyzny w tych tabunach młodych i starszych Polaków wyjeżdżającyc do UK/Niemiec.
Zakładam, że po prostu jesteś leniwa i nie wiesz co to za pomnik. Mogą sobie chodzić z takim transparentem, ale nie pod miejscem upamiętniania ludzi dzięki którym może kandydować do POLSKIEGO Sejmu, w POLSKIM kraju.
I nie obrażaj moich znajomych co pracują za granicą, bo większość z nich kocha Polskę i wiedz, że to pieniądze, które tu przywożą swojego czasu reperowały budżet całego kraju i naszą gospodarkę. To Ty daj sobie na luz o zacznijogarniać co się dzieje wokół.
To, że PiS nie wygra to niestety jest już jasne. Ważne, żeby nie miał bezwzględnej większości, bo wtedy biorąc pod uwagę przestępcze zapędy Kaczyńskiego i Ziobry to więcej wyborów już nie będzie, tylko będziemy mieli obrazek z podobizną Kaczyńskiego na ścianie w każdym domu.
I tu się troszkę mylisz. Co znaczy wygrana? Naprawdę chciałbym lepszej partii niż PIS. Jednak obecne wybory mają 3 scenariusze:
1. PIS wygrywa zdecydowana większością i kontynuuje rządy samodzielnie bez Konfederacji.
2. PIS wygrywa, ale musi przekupić Konfederację i stworzyć z nimi koalicję.
3. KO i reszta robią koalicję i mamy przewalone.
Co znaczy demokracja? Ludzie nadal nie wiecie o co chodzi z Trybunałem, ani tego że największy zamach na demokrację był za PO-PSL. Włączcie niezależne myślenie. Mam wrażenie, że uciekając przed jedną propagandą wpadacie w szpony drugiej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów