📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak dla mnie zniewazenie symbolu narodowego. Jak chce to niech wpierdala kielki ale niech nie kpi sobie z godła.
Nawet ładna,wolę ją oglądać w sejmie niż całe to dotychczasowe towarzystwo
Gratuluję. Dziadek byłby z ciebie dumny. Niech wypierała z tego kraju. Ona po prostu opisuje zawartość swojej głowy.
zdun napisał/a:
Gratuluję. Dziadek byłby z ciebie dumny. Niech wypierała z tego kraju. Ona po prostu opisuje zawartość swojej głowy.
Posłanki z kraju nie wywalisz. A szanse to ona ma spore, bo z POpularnej listy startuje.
Jak dziś zobaczyłem plakat Hasiok-Pisowicz pierdolący coś o porozumieniu i szacunku dla ludzi, to parsknąłem jak facio powyżej na widok węża.
popierdolenie kobiet na większą skalę zaczęło się od ok. 2005, dalej postępuje, ciekaw jestem co będzie za 50 lat
No i jak PiS ma nie wygrać jak nie ma z kim przegrać? Koalicja? Jedną kandydatkę macie na zdjęciu. "Byle u koryta" PSL będzie głosowało jak koalicjant każe więc po chuj oni? Lewica? przecież to jeden chuj co PiS tylko chce imigrantów. Konfederacja? Skończyłem osiemnaście lat, już nie...
Smokw napisał/a:
Co one maja w głowię?
Humus.
Główną zasługą wysokiego poparcia PiS jest debilizm KO
nowynick napisał/a:
za nazwanie hasła Armii Krajowej "nacjonalistycznym" powinna zarobić szpadlem w potylicę...
może nie aż tak, ale to że murzyn ją kiedyś wyrucha i zostawi z gówniakiem, to mam nadzieję
edmund napisał/a:
...murzyn ją kiedyś wyrucha i zostawi z gówniakiem...
W jej mniemaniu to nie będzie kara, a nagroda...
Winyj takich Jahcir i innych wynalazków i PiS z pewnością przegrać. Nawet ludzie nieprzepadający za Pis, maja dość debili z opozycji i wola oddać głos na skuteczniejszą partie, nie kretynów.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów