18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
tarcer123 2019-09-23, 7:07 77
Jak dla mnie zniewazenie symbolu narodowego. Jak chce to niech wpierdala kielki ale niech nie kpi sobie z godła.
Zgłoś
Slatojesos 2019-09-23, 7:11 1
Nawet ładna,wolę ją oglądać w sejmie niż całe to dotychczasowe towarzystwo

Yee!
Zgłoś
zdun 2019-09-23, 7:47 10
Slatojesos napisał/a:

Nawet ładna,wolę ją oglądać w sejmie niż całe to dotychczasowe towarzystwo

Gratuluję. Dziadek byłby z ciebie dumny. Niech wypierała z tego kraju. Ona po prostu opisuje zawartość swojej głowy.
Zgłoś
Smokw 2019-09-23, 7:59
zdun napisał/a:

Gratuluję. Dziadek byłby z ciebie dumny. Niech wypierała z tego kraju. Ona po prostu opisuje zawartość swojej głowy.

Posłanki z kraju nie wywalisz. A szanse to ona ma spore, bo z POpularnej listy startuje.
Zgłoś
~tip.top 2019-09-23, 8:16 43

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
C................n 2019-09-23, 8:19 4
Jak dziś zobaczyłem plakat Hasiok-Pisowicz pierdolący coś o porozumieniu i szacunku dla ludzi, to parsknąłem jak facio powyżej na widok węża.
Zgłoś
edmund 2019-09-23, 8:23
popierdolenie kobiet na większą skalę zaczęło się od ok. 2005, dalej postępuje, ciekaw jestem co będzie za 50 lat
Zgłoś
nowynick 2019-09-23, 8:24 15
No i jak PiS ma nie wygrać jak nie ma z kim przegrać? Koalicja? Jedną kandydatkę macie na zdjęciu. "Byle u koryta" PSL będzie głosowało jak koalicjant każe więc po chuj oni? Lewica? przecież to jeden chuj co PiS tylko chce imigrantów. Konfederacja? Skończyłem osiemnaście lat, już nie...
Zgłoś
mygyry 2019-09-23, 8:26 10
Smokw napisał/a:

Co one maja w głowię?

Humus.

Główną zasługą wysokiego poparcia PiS jest debilizm KO
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-09-23, 8:33 1
Smokw napisał/a:

głowię?

Ja też się głowię co miałeś na myśli
Zgłoś
edmund 2019-09-23, 8:54 2
nowynick napisał/a:

za nazwanie hasła Armii Krajowej "nacjonalistycznym" powinna zarobić szpadlem w potylicę...

może nie aż tak, ale to że murzyn ją kiedyś wyrucha i zostawi z gówniakiem, to mam nadzieję
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-09-23, 9:11 1
edmund napisał/a:

...murzyn ją kiedyś wyrucha i zostawi z gówniakiem...

W jej mniemaniu to nie będzie kara, a nagroda...
Zgłoś
poligon6 2019-09-23, 9:22 2
Winyj takich Jahcir i innych wynalazków i PiS z pewnością przegrać. Nawet ludzie nieprzepadający za Pis, maja dość debili z opozycji i wola oddać głos na skuteczniejszą partie, nie kretynów.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
r061071 2019-09-23, 9:28 1
up co nie kretynow ? tam wszyscy kretyni

forza nostra legge
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów