📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@Halman
To stalowy dwuteownik nie belka.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
@Halman
powiedz to chińczykowi, pewnie zrobi mu to znaczącą różnicę co mu przetrąciło kręgosłup...
~T3RMINATOR napisał/a:
@Halman
Z tą stalą to bym nie przesadzał, linka też pewnie była stalowa.
I tak drogie dzieci, ku uciesze nas wszystkich, kończy się podwieszanie ciężkiego elementu w jednym punkcie.
Do wypadku mogło dojsc z różnej przyczyny. Brak przeszkolenia jak dany materiał transportować, lub zwyczajne lenistwo operatora suwnicy. W tym konkretnym przypadku można oczywiście podczepić centralnie, jednak trzeba to zrobić prawidłowo. Należy owinąć stal dookoła zawiesiem pasowym lub łańcuchowym, najlepiej dwukrotnie żeby się zwyczajnie nie zesunęło. Gosciu zrobil sobie krzywdę gdyż podnosił tą stal na jednym haku zaczepiajac o górną półkę tego dwuteownika. To nie była kwestia tego czy wypadek się zdążył tylko kiedy.
Cham napisał/a:
Wygląda, jakby belka zrobiła to umyślnie.
To samo pomyślałem, że w Chinach rzeczy martwe są wyjątkowymi skurwysynami.
Made in China by się zgadzało
To było samobójstwo
Ledwo padł a na jego miejsce już przybiegło dziesięciu innych.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów