📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
- Gdzie pan pędzi?
- O co panu chodzi, pytam?!
- Gdzie Pan pędzi, się pytam?
- To nie ważne, gdzie ja pędzę.
- Aha, niewa... a tak my Polski nie zbudujemy, myślę.
- No, a jak pan chce zbudować? Swoimi pytaniami?
Haha, dziadek zaorał go jak Korwin lewaka.
- O co panu chodzi, pytam?!
- Gdzie Pan pędzi, się pytam?
- To nie ważne, gdzie ja pędzę.
- Aha, niewa... a tak my Polski nie zbudujemy, myślę.
- No, a jak pan chce zbudować? Swoimi pytaniami?
Haha, dziadek zaorał go jak Korwin lewaka.
Trochę śmieszne to nawet jest czasami, ale czekam na dzień, kiedy ktoś w końcu wyciągnie tego zjeba z samochodu i sam nagra filmik jak mu mordę oklepuje, bo cały ten Bartek robi tylko z ludzi idiotów.
Co za przymulona młodzież... słuchawki w uszach i nie wie co się dzieje, nawet odpowiedzieć nic nie potrafi, ja pierdolę
1:38! LUDZIE!
Lubie tego typka. Wnosi trochę humoru w ten cały pierdolony internet. A co do tego co napisał bustafan to autor filmiku nie robi z nikogo idiotów tylko wpędza ich w zabawne zakłopotanie. Na końcu i tak wszyscy się śmieją i mają wyjebane
Chciałbym spotkać takiego gościa, bo sam nie wiem jakbym się zachował
Chciałbym spotkać takiego gościa, bo sam nie wiem jakbym się zachował
bzyk, mylisz sie, nie lubisz go, wprawdzie raz na sto wyjdzie mu jakas smieszna sytuacja, ale ogolnie to jest tak zjebany jak caly tvn
jest kurwa glupi, monotonny, suchy i jedynego idiote jakiego robi to z siebie samego.
jestem ciekaw jakby tak dojebac mu mandacik za kazde zatrzymanie w miejscu niedozwolonym - od razu by mu sie odechcialo
tez mi kurwa filozofia zadawac bezsensowne pytania pozbawione logiki i sie smiac ze ludzie staja jak wmurowani...
zarty XXI wieku
jest kurwa glupi, monotonny, suchy i jedynego idiote jakiego robi to z siebie samego.
jestem ciekaw jakby tak dojebac mu mandacik za kazde zatrzymanie w miejscu niedozwolonym - od razu by mu sie odechcialo
tez mi kurwa filozofia zadawac bezsensowne pytania pozbawione logiki i sie smiac ze ludzie staja jak wmurowani...
zarty XXI wieku
@up Rax, pierdol sie neokidzie, spakować sie i do spania... bo ci matke zerzne
Rax napisał/a:
bzyk, mylisz sie, nie lubisz go, wprawdzie raz na sto wyjdzie mu jakas smieszna sytuacja, ale ogolnie to jest tak zjebany jak caly tvn
zarty XXI wieku
Dawno nie czytałem tak zgorzkniałych komentarzy (tego i większości twoich innych). Wyluzuj trochę, chyba, że rzucanie mięsem w internecie jest twoim sposobem na odstresowanie
Pierdolicie. Mi się to nadal podoba i wciąż mnie to śmieszy.
jak dla mnie to było fajne za pierwszym razem ale teraz 100 odcinek mnie już po prostu wkurwia
Jego ofiarami są głównie starsze osoby, które nawet nie zdają sobie sprawy, że ktoś je nagrywa, a potem wrzuca do internetu.
Koleś nawet nie mówi potem, że to tylko żarty. Pewnie będzie tak do momentu, aż mu ktoś przypierdoli parasolką... wtedy będzie "it's a prank!"
Koleś nawet nie mówi potem, że to tylko żarty. Pewnie będzie tak do momentu, aż mu ktoś przypierdoli parasolką... wtedy będzie "it's a prank!"
@zydzyd internetowa mendo swoim cipskiem raczej nie poruchasz, a rznac mozesz najwyzej glupa, czyli swojego starego... o ile wiesz gdzie jest... i o ile wiesz kim jest...
noekidzie??? kto tak kurwa dzisiaj mowi? neogimbokidyzydzydy?
@pow667 po czesci masz racje, tutaj sie wyzywam, jak juz, bo stresu raczej nie znam, i na pewno to nie ma nic wspolnego ze zgorzknialoscia, a teraz pozwol ze ci cos wytlumacze.
wezmy na przyklad mode na sukces, pierwszy raz jest smiesznie, ale na powaznie ile odcinkow jestes w stanie ogladnac?
typ jest po prostu nie smieszny, a cala "beke" utrzymuja co poniektore ofiary, jak chcecie sie z nim pierdolic to nie tu
to jest kurwa SADISTIC!!!
noekidzie??? kto tak kurwa dzisiaj mowi? neogimbokidyzydzydy?
@pow667 po czesci masz racje, tutaj sie wyzywam, jak juz, bo stresu raczej nie znam, i na pewno to nie ma nic wspolnego ze zgorzknialoscia, a teraz pozwol ze ci cos wytlumacze.
wezmy na przyklad mode na sukces, pierwszy raz jest smiesznie, ale na powaznie ile odcinkow jestes w stanie ogladnac?
typ jest po prostu nie smieszny, a cala "beke" utrzymuja co poniektore ofiary, jak chcecie sie z nim pierdolic to nie tu
to jest kurwa SADISTIC!!!
1:40 Ruchałbym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów