📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
abdul napisał/a:
polak, katolik, patriota.
chemik przede wszystkim
All we love we leave behind
przecież on kurwa chory nie jest ludzie. Po prostu łeb przećpany, a tutaj teksty że chory biedak
marekdbr napisał/a:
przecież on kurwa chory nie jest ludzie. Po prostu łeb przećpany, a tutaj teksty że chory biedak
On tylko nasłuchał się za dużo przemówień Prezesa...
A ten gościu przynajmniej konkretnie:
Komuś tu chyba internet podłączyli.
czuczu2001 napisał/a:
Komuś tu chyba internet podłączyli.
no, gratuluję w takim razie internetu i odpisywania w wątku z 2013 roku
twojstaryssie napisał/a:
no, gratuluję w takim razie internetu i odpisywania w wątku z 2013 roku
Może miał na myśli siebie i chciał wszystkim obwieścić, że mu internet w Kraśniku podłączyli.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów