📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Malwi: osiedle JPII, dokładnie ul. Strzelecka niedaleko TESCO
8 i 9 sekunda - ta pięść i wyraz twarzy myślałem, że chce jej zajebać "No czio no?!"
Za pazuchą ma "Buszującego w zbożu" - spec od teorii spiskowych hehe
Niezbyt rozgarnieta dziennikarka, pan jej mowi ze 'najbardziej go interesuje chema, nie podoba mu sie to' co jest w jakims stopniu rownowazne z tym ze sie tym denerwuje.... A ta widac zamiast podciagnac ten temat to robi mu pranie mozgu zadajac pytania, na ktore padla juz odpowiedz (totalitarna metoda przesluchan).
Poza tym widac ze czlowiek wyksztalcony, filozof. Pierwsza wypowiedz - 'czemu' - i juz mozna doszukiwac sie zapewne powiazania z transcendentalnymi pytaniami o nature samych pytan (prosze wybaczyc mi to maslo maslane), nastepnie krotka refleksja by, zapewne jako zatwardzialy heraklitejczyk, potepic heretyckie poglady Talesa i Ksenofanesa.
Halucynacje - domyslam sie, ze pan wyraza tutaj oburzenie solipsyzmem, ktory nie ma co ukrywac, stanowi powazne zagrozenie w dzisiejszych czasach.
Niestety pozostale fragmenty wypowiedzi sa dla mnie problematyczne, bowiem ich interpretacji moze byc calkiem sporo. Kto wie, moze ich enigmatycznosc autor wypowiedzi zostawil celowo, pytanie tylko w jakimz to celu...?
Poza tym widac ze czlowiek wyksztalcony, filozof. Pierwsza wypowiedz - 'czemu' - i juz mozna doszukiwac sie zapewne powiazania z transcendentalnymi pytaniami o nature samych pytan (prosze wybaczyc mi to maslo maslane), nastepnie krotka refleksja by, zapewne jako zatwardzialy heraklitejczyk, potepic heretyckie poglady Talesa i Ksenofanesa.
Halucynacje - domyslam sie, ze pan wyraza tutaj oburzenie solipsyzmem, ktory nie ma co ukrywac, stanowi powazne zagrozenie w dzisiejszych czasach.
Niestety pozostale fragmenty wypowiedzi sa dla mnie problematyczne, bowiem ich interpretacji moze byc calkiem sporo. Kto wie, moze ich enigmatycznosc autor wypowiedzi zostawil celowo, pytanie tylko w jakimz to celu...?
Po prostu bażant z bażantowa.
Trzeba go odszukać i zadać więcej pytań, o sens życia itp.
osirys napisał/a:
@Malwi: osiedle JPII, dokładnie ul. Strzelecka niedaleko TESCO
serio ? ... ok .. to nocami nie wychodzę z domu
Elektorat PISu...
1813 piwek jak narazie - no nieźle.
chciałem odrazu po pojawieniu się tej sondy wstawić to co Ty LetsDrum ale w ostateczności stwierdziłem "nie jestem aż taką kurwą by śmiać się z chorego". gratuluje.
chciałem odrazu po pojawieniu się tej sondy wstawić to co Ty LetsDrum ale w ostateczności stwierdziłem "nie jestem aż taką kurwą by śmiać się z chorego". gratuluje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów