📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaki kurwa debil
P.S.
po co sie "chwalicie" ze on z waszego miasta, myslicie ze wtedy zajebisci jestescie
P.S.
po co sie "chwalicie" ze on z waszego miasta, myslicie ze wtedy zajebisci jestescie
Namakowany Alchemik, ale mu zryło kask ciekawe co zarzuca i jak widzi
VfB Stuttgart
To co ten pan prezentuje to schizofazja (tak, trudne słowo gimbazo), czyli sałata słowna - najzabawniejszy z objawów rozkojarzenia myślowego. Kolo zalatuje nie dilerem, a schizofrenią.
@osirys
ksywa KOKO? Czyżby od sławetnego kokolino? To ścierwo funkcjonuje jeszcze?
ksywa KOKO? Czyżby od sławetnego kokolino? To ścierwo funkcjonuje jeszcze?
A wieczorem sie przejdziecie po tym pięknym mieście .. Znajdą się większe perełki
Co prawda gość jest chory psychicznie no ale przynajmniej jest zabawnie
Zauważcie że nie każdy ma umiejętności medialne.
W większości widok kamery, w dodatku jeszcze filmującej, peszy człowieka, czyli wzbudza w nim poczucie zakłopotania - a to już pierwsza droga do bełkotu(jak widać na tym nagraniu)
W większości widok kamery, w dodatku jeszcze filmującej, peszy człowieka, czyli wzbudza w nim poczucie zakłopotania - a to już pierwsza droga do bełkotu(jak widać na tym nagraniu)
osirys: weź powiedz jaka dzielnica żebym omijała ją szerokim łukiem - nie wiadomo co takiego może jeszcze zdenerwować.
A swoją drogą ta pseudotelewizja to jest obiektywna jak tvn o poranku.
A swoją drogą ta pseudotelewizja to jest obiektywna jak tvn o poranku.
Jako stały mieszkaniec Ostrowa przepraszam Polaków za wybryki natury, ale... dzięki nim można się pośmiać, co nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów