📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kurwa, co za cymbał... Zobaczył, że wywiad do telewizji, to zaczął wymieniać wszystkie trudne słowa jakie mu się obiły o uszy, żeby wyjść "yntelygentnie". Już nawet ten ułom od "ja sie bojeeeeeee" był bardziej rozgarnięty, bo przynajmniej widać, że się zatrzymał na jakimś poziomie 6 latka, a ten osobnik to chyba w ogóle nie przeszedł żadnego stadium rozwoju. Do odstrzelenia.
LetsDrum napisał/a:
Smutne. Spróbuj wstać od kompa i wyjść na zewnątrz, może kogoś poznasza nie ja nie mam znajomych
Przynajmniej nie robi z siebie gwiazdy internetu
(..)
"Woda najczęściej, ziemia.. halucynacja, hemoglobina, dwutlenek węgla.."
Dzięki, nie mam głośników
w godzine 130 piw! Będzie na pewno z 500, musi być kruwa!
z proszkami to on za pan brat:D
ja pie*^%lę... za dużo soli drogowej się nawciągał... Tak to jest, jak to teraz z hemoglobiną parchają by więcej wychodziło a potem jazda: ziemia, powietrze, haluny
Ostrów Wielkoposlki - moje miasto.
Już po raz kolejny tutaj gości, niby takie niepozorne miasteczko.
A gościa znam osobiscie, na osiedlu znany jako KOKO.
Już po raz kolejny tutaj gości, niby takie niepozorne miasteczko.
A gościa znam osobiscie, na osiedlu znany jako KOKO.
Precz z hemoglobiną! Hemoglobina nadaje krwi czerwony kolor. Prawdziwy patriota. ☭
O ja pierdole, idiota stycznia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów