Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powiedzcie mi czym jest idea moździerza? nastawiasz na daną trajektorię,pocisk leci po paraboli uderza w cel.wsadzasz następny pocisk i ten następny trafia w to samo miejsce(skąd ludzie już spierdolili bo jebnął pierwszy) więc tylko powiększasz dziurę w ziemi.
Są pokrętła i możesz korygować kąty i tym samym przeorać równo kawałek terenu. No i jest jeszcze obserwator ( teraz pewnie dron) i masz na żywo relację.
powiedzcie mi czym jest idea moździerza? nastawiasz na daną trajektorię,pocisk leci po paraboli uderza w cel.wsadzasz następny pocisk i ten następny trafia w to samo miejsce(skąd ludzie już spierdolili bo jebnął pierwszy) więc tylko powiększasz dziurę w ziemi.
Na przykład możesz prowadzić ogień zaporowy. Żołnierze wroga nie przejdą.
Umiejętnie kierując ogniem możesz ich zmyślnie kierować w określone miejsce.
Jak trafisz 2 razy w to samo miejsce to możesz obstawiać 6 w totka! O to przecież chodzi, w całym tym ustrojstwie, że cel to tylko obszar prawdopodobieństwa trafienia malejący od jego środka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów