Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem... Jak dla mnie to było chyba zamierzone z jej strony. No bo w sumie co innego? Zatrzymała się, nadstawiła gębę i pomyślała sobie "O kurwa! Ale zajebisty szlaban!"?
Mijała szlaban a ze nie mogła zwyczajnie to dupsko wypięła i wygląda jak by spoglądała. No i to kobieta wszystko gra
odpowiedź; inteligencja u kobiety...
Raczej kierowca mercedesa otworzył szlaban w odpowiednim momencie.
Raczej kierowca mercedesa otworzył szlaban w odpowiednim momencie.
Dla durnia nie wytłumaczysz.
przedstawiciel inteligencji bezdeklinacyjnej się odezwał...
Co Ty z Podlasia kurwa jesteś? Polskiego się naucz.
Dla durniowi nie wytłumaczysz, kurwa polonisto wielki
A ty kurwa co ? Jebany faszysta ? Ein reich, ein volk, ein fuhrer ? Dialekty to rzecz piękna, i oby jak najdłużej się ostały. A jak chcesz pełnego ujednolicenia i jednego światowego superpańswa z jedną walutą i językiem, to jedż do brukseli robić kiełbase globalistom i reszcie tego czerwone gówna.
A ty kurwa co ? Jebany faszysta ? Ein reich, ein volk, ein fuhrer ? Dialekty to rzecz piękna, i oby jak najdłużej się ostały. A jak chcesz pełnego ujednolicenia i jednego światowego superpańswa z jedną walutą i językiem, to jedż do brukseli robić kiełbase globalistom i reszcie tego czerwone gówna.
Już? Zesrałeś się? Dupe podetrzyj i spać
ja jestem cioto jebana czego nie rozumiesz w słowie dla tłumoku ? jak nie wiesz to już ci tłumacze cioto 1. «przyimek komunikujący o przeznaczeniu obiektu, np. Film dla młodzieży.»
Już? Zesrałeś się? Dupe podetrzyj i spać
a ty spier papier do szkoły tumanie wielki pewnie pewnie nie wiesz co to nawet znaczy już ci tłumacze «obraźliwie o osobie nieinteligentnej lub mało zdolnej. więc kto tu się zesrał raczej ty 1:0 znów słowo --->Dla nas 1:0...
Dla durniowi nie wytłumaczysz, kurwa polonisto wielki
nie dla durniowi bo nie pasuje następny idiota co chce zabłysnąć ....jak już coś to dla durniów a nie dla durniowi ^ naucz się odmieniać !!! więc proponuję wybrać się tam z kolegą u góry do szkoły .a jak nie to zamilczeć...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów