Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bo
Bo Polska nie kolonizowała państw na innych kontynentach geniuszu. Polki, które wyjechały za granicę już ci wytłumaczą czemu wolą czarnych,a ty pocieszaj się dalej, że jesteś bardziej atrakcyjny dla swojej żonki niż egzotyczny przystojniaczek ,tylko pamiętaj przy okazji, żeby nie puszczać jej samej na wakacje albo pracy na zachód Europy,bo będziesz miał karmelowego synka
Czyli mówisz o Polkach, które wyjechały za granice do pracy i planują zmienić obywatelstwo, tak? No to powiem ci, ze za granice na zmywak wyjeżdżają tylko nieudacznicy OBU płci i po równo dają się ruchać w dupsko murzynom
Czyli mówisz o Polkach, które wyjechały za granice do pracy i planują zmienić obywatelstwo, tak? No to powiem ci, ze za granice na zmywak wyjeżdżają tylko nieudacznicy OBU płci i po równo dają się ruchać w dupsko murzynom
Tak to sobie tłumacz
Ciekawi mnie jak często te kozy spadają z takich miejsc. Mają kopyta/racice czy ja k to zwał, a przecież przyczepność tego zbyt dobra nie jest.
Zawsze widząc to jestem zdumiony.
Jakbys poszedl pod te tame i chcial nazbierac poroża to bys cala chate mógł przystroic , ale musialbys byc Włochem i pracowac w Rezerwacie Przyrody w Alpach
Pomijając to, że sadol to nie miejsce na takie tematy, to po kiego huja rozprawiacie tu o arabach jebani rasiści
Bo gówno. Zatkaj japę, bo śmierdzi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów