Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na ich miejscu też bym tak spierdalał przed spoconym achmedem
No widzisz,a twoje rodaczki się godzą, żeby taki Ahmed jeden z drugim srali im do ryja
No widzisz,a twoje rodaczki się godzą, żeby taki Ahmed jeden z drugim srali im do ryja
Weź popracuj nad tym trollingiem, bo smród jego chujowości czuć przez ekran monitora.
Zawsze widząc to jestem zdumiony.
Weź popracuj nad tym trollingiem, bo smród jego chujowości czuć przez ekran monitora.
Przecież ja nie trolluje tylko piszę w 100% poważnie, wiem że was pizdy bolą, że polki wolą czarnych i arabów ale takie jest życie,oni wyglądają lepiej niż wy i dlatego kobiety wolą czarnego Pierra z Paryża,a nie łysiejącego Rycha z petem w ryju i 12cm w gaciach
Przecież ja nie trolluje tylko piszę w 100% poważnie, wiem że was pizdy bolą, że polki wolą czarnych i arabów ale takie jest życie,oni wyglądają lepiej niż wy i dlatego kobiety wolą czarnego Pierra z Paryża,a nie łysiejącego Rycha z petem w ryju i 12cm w gaciach
W dupie to mam, nie moja sprawa. Jako zaprawiony jednak w boju troll, boli mnie takie bezczeszczenie tej sztuki.
Próbujesz trolować, ale niestety twój intelekt cie zawodzi w tej sztuce. Taka zagwozdka dla ciebie: skoro Polki wolą czarnych i arabów, to czemu nasze społeczeństwo jest białe?
Próbujesz trolować, ale niestety twój intelekt cie zawodzi w tej sztuce. Taka zagwozdka dla ciebie: skoro Polki wolą czarnych i arabów, to czemu nasze społeczeństwo jest białe?
Bo Polska nie kolonizowała państw na innych kontynentach geniuszu. Polki, które wyjechały za granicę już ci wytłumaczą czemu wolą czarnych,a ty pocieszaj się dalej, że jesteś bardziej atrakcyjny dla swojej żonki niż egzotyczny przystojniaczek ,tylko pamiętaj przy okazji, żeby nie puszczać jej samej na wakacje albo pracy na zachód Europy,bo będziesz miał karmelowego synka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów