📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
@sebeks
Rozumiem, że według Ciebie wrócił tam, żeby jak to nazwałeś nikt nie zapamiętał go źle,a skoro jeżeli w ostatniej scenie nie ma nikogo poza nim i ślepym, to mam pytanie. Jak ślepy mógł go zapamiętać, do kurwy nędzy?
Rozumiem, że według Ciebie wrócił tam, żeby jak to nazwałeś nikt nie zapamiętał go źle,a skoro jeżeli w ostatniej scenie nie ma nikogo poza nim i ślepym, to mam pytanie. Jak ślepy mógł go zapamiętać, do kurwy nędzy?
b00mba a co ludzie niewidzący nie mają kurwa pamięci ? Jak ktoś coś ci powie przez telefon to też go nie widziałeś a jakoś pamiętasz całą rozmowę. Koleś się wrócił bo jest normalny i moim zdaniem człowiek przyzwoity by się wrócił. Tak kurwa mam maść na ból dupy.
ten cwel co udaje niewidomego to cwel
@Nizzur
Chodziło mi oto że nie zapamięta człowieka, bo nie będzie mógł go zidentyfikować. Będzie pamiętał że ktoś mu coś powiedział ale nie będzie wiedział kto, więc osoba ta niema się czego wstydzić . Dam przykład dla rozjaśnienia: debile tacy jak ja wpisują równe gówna na sadistica i nie wstydzą się tego, gdyż są anonimowi.
Chodziło mi oto że nie zapamięta człowieka, bo nie będzie mógł go zidentyfikować. Będzie pamiętał że ktoś mu coś powiedział ale nie będzie wiedział kto, więc osoba ta niema się czego wstydzić . Dam przykład dla rozjaśnienia: debile tacy jak ja wpisują równe gówna na sadistica i nie wstydzą się tego, gdyż są anonimowi.
Kobiece piersi wypełnione są marzeniami.
b00mba napisał/a:
@Nizzur
dla niewidomego głos to coś co ty zapamiętujesz jako twarz i masa innych szczegółów których sam nie jesteś często świadomy, nie poznasz swojej mamy jak będzie do Ciebie mówiła a Ty będziesz miał zamknięte oczy?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów