📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
jakby nie miał tej laski i okularów pewnie bym nie oglądał bo w internecie jest zdecydowanie za dużo.
respect dla grubasa w czerownym, naprawde
krz2 napisał/a:
@up wcale nie, to zwykły frajer i grubas
No ale za to Ty jesteś taki fajny i boski
Idź spłucz głowę w kiblu.
@up
No tak, zapomniałem że lewaki by się rzuciły oddać wszystko i przepraszać niewidomego że on jest inny. Ten grubasek to zrobiłby mu pałę na środku drogi gdyby tylko tak koleś mu powiedział bo czuje się urażony... lewackie ścierwo jest słabe...
No tak, zapomniałem że lewaki by się rzuciły oddać wszystko i przepraszać niewidomego że on jest inny. Ten grubasek to zrobiłby mu pałę na środku drogi gdyby tylko tak koleś mu powiedział bo czuje się urażony... lewackie ścierwo jest słabe...
krz2 napisał/a:
@up
Najlepiej jak już zamilkniesz, bo to co teraz napisałeś ni chuja się kupy nie trzyma. Chciałeś być fajny, a wyszedłeś na kogoś innego niż "pozytywny człowiek"
popielniczka88 napisał/a:
Najlepiej jak już zamilkniesz, bo to co teraz napisałeś ni chuja się kupy nie trzyma. Chciałeś być fajny, a wyszedłeś na kogoś innego niż "pozytywny człowiek"
Wybacz, zapomniałem że ty jesteś ten fajny
Dojebać ciemno fioletowym kolorem opis filmiku, na czarnym tle serwisu. Myśl: atrakcyjnie wyglądający temat, na tle tych "normalnych, rzeczywistość: wkurwienie użytkowników.
Nie ma piwa, za kalectwo umysłu, a zwłaszcza część jego odpowiedzialną za przewidywanie.
Nie ma piwa, za kalectwo umysłu, a zwłaszcza część jego odpowiedzialną za przewidywanie.
Hmmm... "respect" dla grubaska, który nic nie zrobił i tak po prostu pompuje na ulicy bo ktoś poczuł się urażony.
No kurwa trzymajcie mnie, wiadomo, że kultura osobista to jedno, ale dla dobra ogółu dać się w pewien sposób poniżać...
No kurwa trzymajcie mnie, wiadomo, że kultura osobista to jedno, ale dla dobra ogółu dać się w pewien sposób poniżać...
wszyscy amerykańce jakich znam są właśnie tacy, wszystko jest wyjaśnione, nie ma żadnych niedomówień ani nie jasnych sytuacji
koleś znalazł sie w nowej sytuacji i mimo tego, że jakiś niewidomy narobił mu siary to nie podstawił mu nogi, tylko przyszedł wyjaśnić
@Jv69
może i nic nie zrobił ale nie pozwolił też by ktoś go zapamiętał jako kogoś kto coś zrobił, on wierzył, że gość jest niewidomy i przyszedł przeprosić, bo ślepy poczuł się urażony, grał takiego
ja go rozumiem i pełen szacunek, świat powinien być pełen takich ludzi
— Albert Einstein
koleś znalazł sie w nowej sytuacji i mimo tego, że jakiś niewidomy narobił mu siary to nie podstawił mu nogi, tylko przyszedł wyjaśnić
@Jv69
może i nic nie zrobił ale nie pozwolił też by ktoś go zapamiętał jako kogoś kto coś zrobił, on wierzył, że gość jest niewidomy i przyszedł przeprosić, bo ślepy poczuł się urażony, grał takiego
ja go rozumiem i pełen szacunek, świat powinien być pełen takich ludzi
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów