18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
morbek 2013-07-11, 8:26
jakby nie miał tej laski i okularów pewnie bym nie oglądał bo w internecie jest zdecydowanie za dużo.
Zgłoś
l................z 2013-07-11, 12:35 109
respect dla grubasa w czerownym, naprawde
Zgłoś
krz2 2013-07-11, 15:46 6
@up wcale nie, to zwykły frajer i grubas
Zgłoś
P................� 2013-07-11, 15:49 62
krz2 napisał/a:

@up wcale nie, to zwykły frajer i grubas

No ale za to Ty jesteś taki fajny i boski

Idź spłucz głowę w kiblu.
Zgłoś
krz2 2013-07-11, 15:55 1
@up
No tak, zapomniałem że lewaki by się rzuciły oddać wszystko i przepraszać niewidomego że on jest inny. Ten grubasek to zrobiłby mu pałę na środku drogi gdyby tylko tak koleś mu powiedział bo czuje się urażony... lewackie ścierwo jest słabe...
Zgłoś
P................� 2013-07-11, 15:58 27
krz2 napisał/a:

@up
No tak, zapomniałem że lewaki by się rzuciły oddać wszystko i przepraszać niewidomego że on jest inny. Ten grubasek to zrobiłby mu pałę na środku drogi gdyby tylko tak koleś mu powiedział bo czuje się urażony... lewackie ścierwo jest słabe...

Najlepiej jak już zamilkniesz, bo to co teraz napisałeś ni chuja się kupy nie trzyma. Chciałeś być fajny, a wyszedłeś na kogoś innego niż "pozytywny człowiek"
Zgłoś
krz2 2013-07-11, 16:01
popielniczka88 napisał/a:

Najlepiej jak już zamilkniesz, bo to co teraz napisałeś ni chuja się kupy nie trzyma. Chciałeś być fajny, a wyszedłeś na kogoś innego niż "pozytywny człowiek"

Wybacz, zapomniałem że ty jesteś ten fajny
Zgłoś
B................z 2013-07-11, 16:08 6
krz2

juz sie nie pogronzaj dalej gimbusie
zal mi cie
Zgłoś
nok69 2013-07-11, 16:11 1
@up
kto tu się 'pogronża'
Zgłoś
MrGalad 2013-07-11, 16:22
Kłótnia wyżej niczym w przedszkolu ... Video ujdzie.
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2013-07-11, 17:05
Dojebać ciemno fioletowym kolorem opis filmiku, na czarnym tle serwisu. Myśl: atrakcyjnie wyglądający temat, na tle tych "normalnych, rzeczywistość: wkurwienie użytkowników.

Nie ma piwa, za kalectwo umysłu, a zwłaszcza część jego odpowiedzialną za przewidywanie.

Zgłoś
mareczex093 2013-07-11, 17:16 1
@up

To że ty masz jakiś chujowy kontrast to twoja wina. Bo ten fioletowy napis jest dobrze widoczny i nie jest na czarny tle, wybaczę Ci jeżeli jesteś daltonem :C
Zgłoś
jv69 2013-07-11, 17:42 4
Hmmm... "respect" dla grubaska, który nic nie zrobił i tak po prostu pompuje na ulicy bo ktoś poczuł się urażony.

No kurwa trzymajcie mnie, wiadomo, że kultura osobista to jedno, ale dla dobra ogółu dać się w pewien sposób poniżać...
Zgłoś
sebeks 2013-07-11, 19:47
wszyscy amerykańce jakich znam są właśnie tacy, wszystko jest wyjaśnione, nie ma żadnych niedomówień ani nie jasnych sytuacji
koleś znalazł sie w nowej sytuacji i mimo tego, że jakiś niewidomy narobił mu siary to nie podstawił mu nogi, tylko przyszedł wyjaśnić

@Jv69
może i nic nie zrobił ale nie pozwolił też by ktoś go zapamiętał jako kogoś kto coś zrobił, on wierzył, że gość jest niewidomy i przyszedł przeprosić, bo ślepy poczuł się urażony, grał takiego

ja go rozumiem i pełen szacunek, świat powinien być pełen takich ludzi

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.

— Albert Einstein
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów