📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
I to jest właśnie polska -,-
nie wiem czemu nie było punktowane skoro codziennie nosze koszule na nogach
nie wiem czemu nie było punktowane skoro codziennie nosze koszule na nogach
Im chyba płacą za te głupie odpowiedzi... koszula.. no kurwa szkoda, że nie beret.....
Co było złego w odpowiedzi "spodnie"?
Bo spodnie się na dupe zakłada a nie na nogi
I taka pani zklada na nogi koszule, po obejrzeniu wiadomosci odmawia paciorek i nastepnego dnia idzie na wybory a po za krytykowaniem uwczesnej sytuacji idzie do krysi z pod czwórki i obgaduja kogo wczoraj widzialy w kosciele i jak ci ludzie sa nienormalni. Obawiam sie ze to nie tyczy sie wylacznie obywateli w podeszlym wieku, młodzież rowniez rozwija sie kulturalnie przed programami edukacyjnymi typu pamietniki z wakacji i miesny jeż a potem mozna spotkac ze strony polakow w internecie jeden wielki hejt. Ale wazne ze koszula dobrze leży na nogach.
Ewa zakłada koszulę i wietrzy bobra...
gdyby chociaz wprowadzili zasade ze jak jestes taki szybki Bil i napierdalasz w ten gong bez pomyslunku nad odpowiedzia byle szybko i jak zle odpowiesz to zabieraja ci polowe punktow to by debile sie zastanowili zanim nast raz bezmyslnie pierdolna jakas glupote
gdyby chociaz wprowadzili zasade ze jak jestes taki szybki Bil i napierdalasz w ten gong bez pomyslunku nad odpowiedzia byle szybko i jak zle odpowiesz to zabieraja ci polowe punktow to by debile sie zastanowili zanim nast raz bezmyslnie pierdolna jakas glupote
Przecież tu akurat gosc palnął w gong i dobrze powiedzial, a czasami odpowiedz jest sensowna a jednak jej nie ma. Teraz jest moda na mowienie ze wszystko jest glupie a ja tam familiade lubie A ta pani na filmiku tak fajnie i z pelnym przekonaniem koszulę powiedziala i jeszcze potwierdzila;p
KurwaRomantyk napisał/a:
Co było złego w odpowiedzi "spodnie"?
moja wtopa.. przepraszam z wrażania aż mi mózg sparaliżowało.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów