Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Nexures: No już kurwa mniej hipokryzji. Jakbyśmy my mężczyźni byli kurwa jakimiś mnichami z celibatem...
wytlumacz ? od zawsze bylo tak ze facet musial podrywac dziewczyne. a nie tak jak w tych czasach, wystarczy pokazac ile masz pieniedzy
Kurwa BongMan masz jakiś uraz do dziewczyn ?? Pod każdym tematem jedziesz płci piękne! Pod każdym !!! Jakaś nie dała Tobie na pierwszym spotkaniu bo opowiedziałeś jej jakiś suchar i pewno teraz wylewasz frustracje na Sadolu. Kurwa śmieszą mnie tacy ludzie co po jednym zdjęciu jakie zobaczą już piszą, że jest taka i owaka. Bongman spłoń w piekle.
Gdybyś miał podobne do moich doświadczenia, to byś zrozumiał. Ale zinterpretowałeś po swojemu, oceniłeś z góry i dopowiedziałeś od siebie, więc nie będę prostował, tłumaczył ani się kłócił.
Gdybyś miał podobne do moich doświadczenia, to byś zrozumiał. Ale zinterpretowałeś po swojemu, więc nie będę tłumaczył ani się kłócił.
chopie ty mosz doświadczenie tylko z tym co tam po tej twojej wsi loto i na drzewo nie spierdalo
Albo w ogóle jej nie szukacie, macie niechęć do kobiet bo dupa na fejsie nie odpowiada na zaczepki
pusta to może nie jest bo ją ktoś pewnie wcześniej zalał..
Nexures, BongMan, to macie zajebiste szczęscie życiowe, że jedyne kobiety jakie znacie to puste, puszczalskie, lecące na hajs kurwy, no chyba że miłosci szukacie w klubach.
Albo w ogóle jej nie szukacie, macie niechęć do kobiet bo dupa na fejsie nie odpowiada na zaczepki
mam dziewczyne z ktora jestem od prawie 14 roku zycia, trollu.
wyjdz czasem na dwor, i zobacz jak dziewczyny sie zachowuja
mam dziewczyne z ktora jestem od prawie 14 roku zycia, trollu.
wyjdz czasem na dwor, i zobacz jak dziewczyny sie zachowuja
Sam sie teraz wjebałeś, bo idąc twoim tokiem myślenia twoja "dziewczyna" to kurwa
Sam sie teraz wjebałeś, bo idąc twoim tokiem myślenia twoja "dziewczyna" to kurwa
moja dziewczyna to kurwa bo jest w stalym zwiazku od 14 roku zycia ? k. zajebisty masz tok myslenia
To matka BongMana podczas porodu ojciec obracał ją żeby taki zjeb jak BongMan nie wyszedł
jednak wyszedł i to w dodatku w sosnowcu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów