-Wita się z rodziną!
PS: Bez spiny, doceniaj piękno przeciwnika.
Mamy tu przypadek wojującego katola i patrząc na jego profil wnioskuję, że to burak który lubi patrzeć na wszystkich z góry. Więc w takim przypadku szkoda marnować swoje wypociny na rozmowę z nim. Poproszę o maść, przechowam ją dla Ciebie coby oddać za parenaście lat.
Jakaś siła sprawcza za powstaniem wszechświata stoi. Jedyną kwestią jest to, czy ta siła sprawcza była świadoma i wszechświat jest skrupulatnie zaplanowanym dziełem, czy wszechświat jest tylko chaotyczną masą materii losowo przemieszczającą się w przestrzeni.
Obie koncepcje są nie do udowodnienia.
nastepna kurwielnia w komentarzach jak ja kocham ta stronke. katolickie scierwa
Teoria Darwina zakłada że istoty przez długie wieki zmieniają się. Jest to proces powolny a zmiany są widoczne dopiero na przestrzeni tysięcy lat. Ale jak to jest że nie ma wciąż odnalezionych np. szkieletów pośrednich ras? Mam tu na myśli szkielety pomiędzy Homo erectusem a Homo Sapiens. Na podstawie obecnych dowodów można wnioskować że istnieje taki jaskiniowiec nagle BAM, pojawia się człowiek a jaskiniowcy wszyscy wymierają.
Teoria ma wiele dziur ale powyżej wymieniona dziura w teorii wystarcza do obalenia Ewolucji. To prawda człowiek jest spokrewniony z innymi istotami ale nie ma dowodów że od nich pochodzi.