Tato pokazuje córce jak się bawić alternatywnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
mała podobna do Varga.
burn bitch burn
W pewnym momencie myślałem, że to reklama kleju:D
Bede takim tatą
Żenada,sam lubie odpierdalać mocne numery i szczerze nic na sadisticu mnie jeszcze nie zdziiło,ale jak dla mnie to dzieciak powinnien dojśc do swoich patologii sam a nie przez ojca który ją molestuje takimi akcjami,prawdziwy patolog ma w sobie takie rzeczy i nie potrzebuje stymulacjii tatusia,a jesli potrzebuje to znaczy ze to zaden hardcor tylko pozer.
@goldi07, a mnie na sadisticu dziwi wiele rzeczy, pojeby takie jak Ty, czego Ty tutaj szukasz ? Wychodzenia co niedzielę do kościółka ?!
Żenada,sam lubie odpierdalać mocne numery i szczerze nic na sadisticu mnie jeszcze nie zdziiło,ale jak dla mnie to dzieciak powinnien dojśc do swoich patologii sam a nie przez ojca który ją molestuje takimi akcjami,prawdziwy patolog ma w sobie takie rzeczy i nie potrzebuje stymulacjii tatusia,a jesli potrzebuje to znaczy ze to zaden hardcor tylko pozer.
Killing people is easy.Making them suffer is an art.
miszcz...
Tak trochę- tylko jeden kościół poszedł z dymem a kot był niedopieczony
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów