18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (9) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
goldi07 2010-06-13, 13:35
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania:D,ja nie jestem żadnym kościelnym sługusem nigdzie w moim poscie nie ma że jestem oburzony takimi zachowaniami itp nie mam nic przeciwko temu co było w filmie ale chodziło mi o dzieciaka skoro potrzebuje tatusia do pomocy w takich zabawach to dla mnie amatorka.
Zgłoś
push3k 2010-06-13, 15:13 1
Danon666 napisał/a:

a mogli prawdziwy spalić ;p

Z prawdziwymi jest problem, bo zwykle są betonowe.
Zgłoś
l................a 2010-06-13, 18:27 2
gdzie tu jest Burzum?, a mała jest podobna do Varga..? z której strony..?

nikogo innego ze sceny BM nie znacie więc mówicie o Burzum?

ani w tle nie leci muzyka Varga, ani mała do gościa podobna nie jest, prócz tego że blondynka.

żenua
Zgłoś
koksiq 2010-06-13, 22:31
Danon666 napisał/a:

a mogli prawdziwy spalić ;p

A mogli ciebie spalić.

-------------
Zgłoś
Mierzwa666 2010-06-13, 23:26
Jej ojcem jest Varg, a nie Gaahl
Zgłoś
Dargor666 2012-01-16, 0:45
A może listonosz co puka jej matkę 3 razy????, a może sąsiad co pomaga jej w opieraniu się o szafę? na chuj ci kto jej ojcem jest, ważne że filmik nie świętoszkowaty...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów