Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A kurwa palcie ile chcecie.
Palcie co chcecie.
Palcie jak chcecie.
...
Ale jeśli będziecie palić gdzie chcecie.
[zwłaszcza idąc chodnikiem, mniej lub bardziej, zatłoczonym,
mając pecha tak wielkiego, że znajdę się w pobliżu - naprawę pożałujecie, że zachciało wam się czynić ze mnie biernego palacza.]
[to mnie boli - może to za mało powiedziane - krew się we mnie gotuje, gdy czuję ten cholerny dym, tę przeklętą nikotynę. Nie po to brzydzę się/gardzę przemysłem tytoniowym/papierosami, żeby mi ktoś powietrze zatruwał.]
ale pył z opon i spaliny wdychasz pełnym ryjem?
mając pecha tak wielkiego, że znajdę się w pobliżu - naprawę pożałujecie, że zachciało wam się czynić ze mnie biernego palacza.]
AAAhahahahaha kolejny sadolowy superbohater który to niewiadomo co zrobi" Idziesz ulicą i lejesz dziesiątki osób które palą? Łamiesz im nogi czy od razu kręgosłupy?
Co za zjeb... Nie pasuje Ci to kogoś wyprzedź a nie odgrażaj sie w internietach...
[to mnie boli - może to za mało powiedziane - krew się we mnie gotuje, gdy czuję ten cholerny dym, tę przeklętą nikotynę. Nie po to brzydzę się/gardzę przemysłem tytoniowym/papierosami, żeby mi ktoś powietrze zatruwał.]
O cholera, mamy tutaj na sadolu największego fajtera w całej Polsce, który codziennie napierdala po 30 osób walcząc o czyste powietrze i swoje płuca!
A teraz wracaj na kwejka i tam pisz swoje bajeczki
AAAhahahahaha kolejny sadolowy superbohater który to niewiadomo co zrobi" Idziesz ulicą i lejesz dziesiątki osób które palą? Łamiesz im nogi czy od razu kręgosłupy?
O cholera, mamy tutaj na sadolu największego fajtera w całej Polsce, który codziennie napierdala po 30 osób walcząc o czyste powietrze i swoje płuca!
Takie prymitywne sposoby są mi obce.
A kurwa palcie ile chcecie.
Palcie co chcecie.
Palcie jak chcecie.
...
co za pedał. aż ma człowiek chęć dmuchnąć ci dymem w twarz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów