Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Uwielbiam selekcję naturalną <3
Gdzie tu widzisz selekcję naturalną? Wiesz w ogóle co to pojęcie oznacza, czy pierdolisz tak bo gdzieś to zobaczyłeś i mądrze to brzmi?
Gdzie tu widzisz selekcję naturalną? Wiesz w ogóle co to pojęcie oznacza, czy pierdolisz tak bo gdzieś to zobaczyłeś i mądrze to brzmi?
Przecież ma rację. Selekcja naturalna to mechanizm ewolucyjny prowadzący do zmian w populacji, który zwiększa przystosowanie do panujących warunków. Osobniki lepiej przystosowane mają większe szansę na rozmnożenie się i przekazanie bardziej pożądanego zestawu genów.
A więc ta pipka z filmiku ma mniej pożądany zestaw genów: albo szybko umrze albo nikt nie będzie chciał wychowywać jej gówniaków.
Either way, Darwin wins
Przecież ma rację. Selekcja naturalna to mechanizm ewolucyjny prowadzący do zmian w populacji, który zwiększa przystosowanie do panujących warunków. Osobniki lepiej przystosowane mają większe szansę na rozmnożenie się i przekazanie bardziej pożądanego zestawu genów.
A więc ta pipka z filmiku ma mniej pożądany zestaw genów: albo szybko umrze albo nikt nie będzie chciał wychowywać jej gówniaków.
Either way, Darwin wins
U ludzi nie występuje selekcja naturalna. Dlaczego? Mamy służbę zdrowia, która ratuje chore/ranne osobniki. Warunki środowiskowe też nam nie straszne - mamy ubrania, klimatyzację. Rozmnażanie? Też nie ma z tym problemu. Co więcej osobniki z wrodzonymi wadami często po leczeniu mają potomstwo. Wady zamiast rozmywać się gromadzą się w puli genów. Nie mówię tu o skrajnych przypadkach zaburzeń genetycznych bo i tak te osoby są zwykle bezpłodne.
Pipka z filmu nie wiadomo czy ma mniej pożądany zestaw genów - wygląda na zdrową, może nie jest zbyt sprytna, ale w społeczeństwie to jest akurat porządane i na 100% będzie miała potomstwo.
U ludzi nie występuje selekcja naturalna. Dlaczego? Mamy służbę zdrowia, która ratuje chore/ranne osobniki. Warunki środowiskowe też nam nie straszne - mamy ubrania, klimatyzację. Rozmnażanie? Też nie ma z tym problemu. Co więcej osobniki z wrodzonymi wadami często po leczeniu mają potomstwo. Wady zamiast rozmywać się gromadzą się w puli genów. Nie mówię tu o skrajnych przypadkach zaburzeń genetycznych bo i tak te osoby są zwykle bezpłodne.
Odsyłam do definicji, bo to co wypisujesz wygląda jak lewacka propaganda sukcesu.
pl.wikipedia.org/wiki/Dob%C3%B3r_naturalny
Pipka z filmu nie wiadomo czy ma mniej pożądany zestaw genów - wygląda na zdrową, może nie jest zbyt sprytna, ale w społeczeństwie to jest akurat porządane i na 100% będzie miała potomstwo.
Tak kurwa, na 100% to wiadomo, że nie każdy człowiek może mieć potomstwo. Wcześniej piszesz, że część osobników po leczeniu może mieć potomstwo, a potem, że na 100%
W jakim to społeczeństwie jest pożądany brak sprytu?
I zdecyduj się... pożądane czy porządane?
i na 100% będzie miała potomstwo.
No jeszcze parę takich akcji jak ta na filmie i może nie będzie miała okazji. Trzeba trzymać kciuki
Tak kurwa, na 100% to wiadomo, że nie każdy człowiek może mieć potomstwo.
W jakim to społeczeństwie jest pożądany brak sprytu?
I zdecyduj się... pożądane czy porządane?
Jeden błąd w całej mojej bytności tutaj i już się ktoś doczepił.
Nie każdy może mieć w sposób naturalny, ale stosując metodę in vitro to zmienia postać rzeczy.
Jeden błąd w całej mojej bytności tutaj i już się ktoś doczepił.
Nie każdy może mieć w sposób naturalny, ale stosując metodę in vitro to zmienia postać rzeczy.
Błąd ortograficzny to przy okazji. Popełniasz błędy logiczne w wielu wypowiedziach i to jest Twój problem.
Nie zesraj się tylko
Do tego komentarz trolla ma najwięcej piw, bo selekcja naturalna to mądre stwierdzenie. Pewnie tylko kujony znają takie słowa!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów