18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Co się może stać?
InnyName • 2018-10-25, 20:08
Mózg level America

I ta kocówka z przemyśleniem

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Byku35 2018-10-25, 21:15 3
narkoman z katowickiego mostu
Zgłoś
Takafura 2018-10-25, 21:15
Jak zwykle u amatorów za duża prędkość.
Zgłoś
Byku35 2018-10-25, 21:17
nie wiem może się tam coś zmieniło od czasów Kwaśniewskiego i peo
Zgłoś
bleblebator1 2018-10-25, 21:26 2

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Matmer 2018-10-26, 8:24
A taki był piękny, amerykański!
Zgłoś
TeaWithLemon 2018-10-26, 8:53
No i Huj no i czesc.. Teraz moze z dachu kaczki puszczac
Zgłoś
WoleMerce 2018-10-26, 21:00
Kupi sobie nowy, bo go stać.
Zgłoś
doopa 2018-10-27, 13:24
a kredyt trzeba spłacać

snorkela nie miał, i brak umiejętności, to utopił
Zgłoś
GrubszySzeregowy 2018-10-28, 0:22
Ale Amerykanie tak mają. Jest ich ponad 400mln i znajdą się tysiące takich debili/ szaleńców/odważnych. W końcu któremuś się uda i jest wielkie WOW. U nas myślenie ogranicz się do momentu, to jest głupie, będą się ze mnie śmiali itd... patrząc na historię większość wynalazców, czy ludzi przełomowych była postrzegana za debili, a gdyby nie to, bylibyśmy z technologią z 100 lat do tyłu.Reasumując, głupi obrazek debila, który myślał, że mu się uda, ale to się odnosi do każdej dziedziny życia.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów