Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Maska spawalnicza i elektroda lezy obok, ciekawe co spawał.
no właśnie, pewnie spawał tą oponę co wyjebało. Ale my teletubisie jej nie widzimy.
Ciężarówka stoi tuż obok. Kompresor też widać a opony nie ma bo wyjebało ją w kosmos a jego przy okazji upierdoliło olejem.
Ciężarówka stoi obok, fakt, ale normalnie na kołach.
To chyba niewidomy jesteś albo co najmniej niedowidzący
Napisz w której sekundzie tego nagrania widzisz tę felgę bez opony, czy co tam sobie uroiłeś. Rozumiem, że ta opona w 00:14 to nie ta wyjebana w kosmos?
Ciężarówka stoi obok, fakt, ale normalnie na kołach.
Napisz w której sekundzie tego nagrania widzisz tę felgę bez opony, czy co tam sobie uroiłeś. Rozumiem, że ta opona w 00:14 to nie ta wyjebana w kosmos?
czuję ze nie napisze...
Serwisuje około 60 koparek w południowej polsce
chłop odkręcić korek z miski olejowej w celu jego spuszczenia ale popełnił błąd zrobił to nie zgodnie ze sztuką silnik był mega gorący jeszcze i nie odkrecił wlewu oleju
było okropne ciśnienie a ten wziął się za podkręcanie korka miski olejowej
Fatalna pomyłka 120 stopni oleju z opilkami z ciśnieniem 20 barów prosto w twarz
Tak czytam te twoje wypociny "serwisanta" i mam wrażenie, że jedynie co serwisujesz to własnego kutasa łapą i dziurę w dupie kijem od szczotki.
chłop odkręcić korek z miski olejowej w celu jego spuszczenia ale popełnił błąd zrobił to nie zgodnie ze sztuką silnik był mega gorący jeszcze i nie odkrecił wlewu oleju
Fatalna pomyłka 120 stopni oleju z opilkami z ciśnieniem 20 barów prosto w twarz
na moje oko to 20Mpa a 200 barów...
Serwisuje, chłop odkręcić, polsce, nie zgodnie - jak ty serwisujesz tak, jak piszesz, no to kurwa ja pierdolę...
Co ciekawe, na moją sugestię by odkręcił najpierw wlew oleju powiedział, że nie da rady bo jest jeszcze gorący. Prawdopodobnie byłem ostatnią osobą która widziała jego twarz prze oparzeniami. Skutek? Oparzenia 60% powierzchni twarzy + operacja oka (wtopione opiły).
U różowej zaś, sąsiad zmarł w skutek spalenia. Spawał bak paliwa bo był nieszczelny. Akcja z tego roku, Milicz, można wyguglować.
U kolegi w warsztacie as uciął sobie 4 palce, podczas wyciągania silnika. Źle założył belkę do podwieszania, silnik spadł mu misą olejową na dłoń.
Ogólnie czasami odnoszę wrażenie, że dla niektórych serwis auta może być niebezpieczniejszy niż spawalnictwo podwodne
Chyba 2 bary, a konkretnie 3. Silnik diesla ma mieć w oleju 300-450 kPa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów