Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-uszanowanie państwu, nie będę owijał zbieramy na dobre polskie tanie wino owocowe
znajoma dała 4 zł ja jako cham 1 złoty polski chłopaki jarali się jak ja pierdole polecieli po wino
z miesiąc temu szedłem koło głównego, leci żul, morda znajoma tyle, że nie obita,oczywiście ten sam wać pan ten sam tekst -uszanowanie...dostał znowu 5 zł
Jak widać, żul a żul jest różnica, taki co chce na bułkę ojebał by cię, albo zwyzywał, że mu za mało dałeś....
dasz chłopakom na jabola te 3 czy 4 zł chodzą najebani i szczęśliwi cały dzień a ty jesteś dla nich jak pan
Ale pierdolicie! Wystarczy, żeby nie udał się jakiś biznes, gdzie część majątku firmy jest w kredycie i/lub leasingu. Czasem mimo najszczerszych chęci do pracy los tak popierdoli plany, że wpada się w spiralę zadłużenia i odsetki rosną jak kula śniegowa. Wtedy można wylądować na ulicy i wyglądać jak ci kolesie. I choćby się zajebać robotą po uszy, to zadłużenie wpierdoli wszystko co się na bieżąco uciuła i z ulicy nie wyrwiesz się nigdy. Nikomu tego nie życzę, a pamiętajcie, że może spotkać każdego jednego jak siedzicie teraz z dupami przed kompem.
Piwo za mądre słowa, a chuj w dupę dla szczekaczy gówno wiedzących o życiu.
Ja raz dałem bezdomnemu 75 zł , był bardzo zadowolony , powiedział że nawet nie komentuje tego co zrobiłem , i że kiedyś to do mnie wróci . Ale zaczynając od początku , wybierałem się do sklepu , złapał mnie w ostatniej chwili , nie chciał pieniędzy , tylko zapytał czy nie kupię mu czegoś do jedzenia , po chwili dodał , żeby chociaż puszkę dla psa kupić , on może nie jeść , ale żeby pies zjadł . Zrobiłem mu więc małe zakupy za 15 złotych i dałem 5 dych po wyjściu ze sklepu . Zaczął opowiadać jak to ciężko w życiu i w ogóle , pies biedny ze schroniska , dołożyłem mu później jeszcze 25 . Nie zarabiam dużo , ale nie poczułem , żebym zbiedniał , a od razu na sercu się lepiej robi , że się komuś pomaga .
Trzeba było kupić miske psiego żarcia wypieprzyć to na podłoge i patrzeć jak razem z pieskiem wcinają... Swoją droga materiał na sadola by był ciekawy tego jeszcze nie widziałem jak żul z psem o żarcie się kłóci. Pozdrawiam
Trzeba było kupić miske psiego żarcia wypieprzyć to na podłoge i patrzeć jak razem z pieskiem wcinają... Swoją droga materiał na sadola by był ciekawy tego jeszcze nie widziałem jak żul z psem o żarcie się kłóci. Pozdrawiam
nie wiem czy aż tak durny jesteś czy takiego udajesz
nie wiem czy aż tak durny jesteś czy takiego udajesz
Udaje Nie zrobiłbym tego po prostu chciałem być fajny i szukam akceptacji, myślałem że jak zajadę takim tekstem to spotkam się tutaj z aprobatą
Udaje Nie zrobiłbym tego po prostu chciałem być fajny i szukam akceptacji, myślałem że jak zajadę takim tekstem to spotkam się tutaj z aprobatą
tu kolego trzeba mieć wyczucie
w Polszy to pewnie by spróbował Cię jeszcze okraść.
Dałeś bezdomnemu chociaż 5zł, że tak twierdzisz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów