Dokładnie chodzi o temat zamka, czy łapiąc za niego w trakcie strzału uniemożliwimy prawidłowe działanie broni czy rozszarpie ona nam dłoń ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
no to można by w sumie tak złapać broń aby można było jednocześnie nacisnąć na zwalniacz magazynku, który po prostu wypadnie
dobrze, że będę miał szansę wypróbować - codziennie do mnie strzelają...
Kurwa -.- wiedza potrzebna jak rybie ręcznik
Kurwa -.- wiedza potrzebna jak rybie ręcznik
rozumie, że w Twoim przekonaniu nie warto wiedzieć nic więcej niż to co potrzebne jest nam do funkcjonowania w życiu codziennym?
@up
Zgodnie z wybraną przez Ciebie płcią, widzę, że bawisz się w kolejną Grodzką. Do kuchni kurwa a nie hejtujesz
Zgodnie z wybraną przez Ciebie płcią, widzę, że bawisz się w kolejną Grodzką. Do kuchni kurwa a nie hejtujesz
Jeśli dodatkowo cofniemy zamek choć o kilka mm to nie padnie nawet pierwszy strzał. Pistolet musi mieć całkowicie domknięty zamek by wystrzelił
@up niewiasto, nigdy nic nie wiadomo a nóż za 10 lat ktoś będzie od Ciebie szczelał a nóż będziesz pamiętała co zrobić..
@Mysz_Kamiki jasne, po chuj Ci wiedza na temat reanimacji. codziennie przecież ratujesz komuś życie
Dosłownie parę minut temu się nad tym zastanawiałem, dzięki
dumad napisał/a:
no to można by w sumie tak złapać broń aby można było jednocześnie nacisnąć na zwalniacz magazynku, który po prostu wypadnie
chuja Ci to da, i tak dostałbyś tym pierwszym, który jest już w komorze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów